foto: Mārtiņš Ziders
Guntis Ulmanis pārsteidz ar jaunu pavadoni
Ekprezidents Guntis Ulmanis. Un šī jaunkundze ir viņa mazmeita Paula.
Sarkanais paklājs
2018. gada 19. marts, 06:11

Guntis Ulmanis pārsteidz ar jaunu pavadoni

Kasjauns.lv

Eksprezidents Guntis Ulmanis (78), aizvadītajā nedēļā ierazdamies Operā uz Lielās mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijas koncertu, apkārtējo uzmanību piesaistīja ar jaunu gaišmatainu dāmu pie sāna.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmās lēdijas Ivetas Vējones iepazīšanās ar Ulmaņa kundzi Ainu Ulmani

Pirmās lēdijas Ivetas Vējones sirsnīgā iepazīšanās ar eksprezidenta Gunta Ulmaņa kundzi Ainu Ulmani 2015. gada 20. jūnijā Jūrmalas festivāla atklāšanā ...

gallery icon
22

Jau ienākot pa Opernama parādes durvīm, sanākušie gluži vai sastinga, piekaluši skatienus Guntim Ulmanim ar viņa gados jauno pavadoni. Kundzes dunkāja cita citai sānos, čukstus rādot uz eksprezidentu, kurš citkārt uz pasākumiem Latvijas Nacionālajā operā allaž bija nācis divatā ar kundzi Ainu.
Ļaužu uzmanībai nenoliedzami bija iemesls. Proti, pirms dažiem gadiem bijušais Valsts prezidents jau pārsteidza sabiedrību, kad atklājās, ka ir kārs uz jaunām, daiļām dāmām un ka viņam bijis ārlaulības romāns ar krietni par sevi jaunāku sievieti, turklāt šīs attiecības pat rezultējušās ar kopīgu atvasi. Nu jau meita iet skolā, un Ulmaņa kungs arī necenšas norobežoties no šīs neērtās tēmas, bet gan vīrišķīgi atzīst, ka ir meitenei nevis vectēvs, bet tētis.


Bet kas ir eksprezidenta jaunā pavadone? „Tā nav, kā jūs, visticamāk, domājat,” smaidot bilda Guntis Ulmanis. „Tā kā mana kundze bija apslimusi, uz koncertu uzaicināju savu mazmeitu Paulu Ulmani, kurai ir 23 gadi un kura studē filoloģiju Latvijas Universitātē,” žurnālam “Kas Jauns” pastāstīja Ulmanis, kura laulībā ar Ainu Ulmani uzaudzināti divi bērni – Guntra Ulmane un Alvils Ulmanis –, kuri sarūpējuši eksprezidentam vairākus mazbērnus.

foto: Mārtiņš Ziders
Ekprezidents Guntis Ulmanis. Un šī jaunkundze ir viņa mazmeita Paula.


Ulmanis teic, ka iziešana ar mazmeitu ļaudīs viņam bijusi patīkama un pats pārlieku lielu uzmanību no klātesošajiem nav ievērojis. Pazīstamos ļaudis viņš ar Paulu satiekoties iepazīstinājis pats, tamdēļ arī no jautājumiem par pavadoni nav nācies atgaiņāties. „Vakars bija lielisks, koncerts – brīnišķīgs,” jūsmoja eksprezidents, kurš ir liels klasiskās mūzikas cienītājs. No citiem žanriem īpaši iedvesmojoša šajā pasākumā viņam šķitusi mūziķa Jāņa Šipkēvica juniora uzstāšanās.