foto: Vida Press
Edijs Mērfijs neizrāda interesi satikties ar meitu, kas nākusi pasaulē pēc viņa skandalozā romānā ar „Spice Girls” dziedātāju
Aktierim Edijam Mērfijam ir deviņi bērni no piecām sievietēm.
Slavenības
2018. gada 18. marts, 07:43

Edijs Mērfijs neizrāda interesi satikties ar meitu, kas nākusi pasaulē pēc viņa skandalozā romānā ar „Spice Girls” dziedātāju

Kasjauns.lv

Komiķa Edija Mērfija (56) un grupas „Spice Girls” dziedātājas Melānijas Braunas (42) meitai Endželai Airisai ir jau 10 gadu, taču slavenais tēvs neizrāda interesi par savu bērnu un ar viņu pat nesatiekas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Endželas Airisas pasaulē nākšana ir skandālu apvīta. 2006. gadā Melānijai Braunai jeb Melai B bija īslaicīgs romāns ar aktieri Ediju Mērfiju, kā rezultātā pieteicās meita. Slavenais komiķis spītīgi atteicās atzīt gaidāmo bērnu par savu. Pēc Endželas Airisas nākšanas pasaulē veiktās DNS analīzes pierādīja, ka Melānija nav melojusi un bērns tiešām ir Mērfija. Tomēr tēva jūtas aktierim pret savu skandalozi pasaulē nākušo atvasi tā arī nav parādījušās visu šo desmit gadu laikā.

Melānijas Braunas bijušais vīrs Stīvens Belafonte, ar kuru dziedātāja bija desmit gadus precējusies, cenšas panākt, lai Losandželosas tiesa piešķirtu viņam patēva apmeklējumu tiesības, jo īstais tēvs par bērnu „neinteresējas”, savukārt Endžela Airisa „tieši mani sauc par tēvu jau kopš iemācījās runāt”.

foto: Vida Press
Melānijas bijušais vīrs Stīvens Belafonte vēlas panākt patēva apciemojumu tiesības, jo Mērfija meita Endžela Airisa saucot viņu par tēvu jau kopš brīža, kad iemācījusies runāt.

Brauna, kuras laulība ar Belafonti bija visnotaļ vētraina un nācies piedzīvot arī roku palaišanu no vīra puses, kategoriski iebilst, ka bijušajam vīram būtu tiesības tikties ar viņas meitu Endželu.

Belafontes advokāte Greisa Džamra norādījusi, ka centusies sazināties ar Endželas Airisias bioloģisko tēvu aktieri Ediju Mērfiju, lai uzzinātu viņa domas par sava klienta vēlmi uzņemties patēva pienākumus, taču diemžēl sazināties ar Holivudas zvaigznei tā arī nav izdevies.

foto: Vida Press
Melānija Brauna ar meitām Endželu Airisu (pa labi) un Medisoni.

Džamrai Mērfija advokāti atbildējuši vien to, ka aktieris „nav ieinteresēts”.

„Mērfija kungam nav nekāda kontakta ar bērnu,” Belafontes advokāte norādījusi tiesai.
Advokāte vēlējusies nogādāt aktierim tiesas dokumentus, taču viņš izvairījies no to saņemšanas.

Braunai un Belafontem šķirot laulību, tiesa norādīja, ka pārim jāsadala māja Losandželosā, kurā viņi laulības laikā dzīvoja. Tā novērtēta 6-7 miljonu dolāru apmērā.

foto: Vida Press
Melānijas vecākā meita Fēniksa jau pāraugusi mammu.

Belafonte tiesai sūdzējies, ka bijusī dzīvesbiedre izvairoties maksāt savu daļu 20 000 ASV dolāru, kas jāiegulda remontdarbos, lai māju varētu pārdot.

Tiesnesis nozīmējis, ka Melānijai jāsamaksā 10 000 ASV dolāru, lai segtu Belafontes jau remonta darbos iztērētos 10 000 dolāru.

Melānija Brauna un Stīvens Belafonte oficiāli laulību šķīra aizvadītā gada decembrī pēc septiņu mēnešu ilgas skandalozas šķiršanās prāvas, kuras laikā preses slejās netrūka stāstu par neķītru seksu, narkotikām, alkoholu un vardarbību.

foto: Vida Press
Melānija Brauna ar meitām. Fēniksa (pirmā no kreisās) dzimusi viņas pirmajā laulībā ar dejotāju Džimiju Gulzaru, Endžela Airisa (pirmā no labās) nākusi pasaulē pēc īslaicīgā romāna ar komiķi Ediju Mērfiju, Medisone (priekšā) dzimusi viņas laulībā ar Stīvenu Belafonti. Savukārt ar Žizeli Belafonti, vīra meitu, kura nākusi pasaulē viņa iepriekšējās attiecībās, Melānija saglabājusi labas attiecības arī pēc šķiršanās no meitenes tēva.

Belafontem piešķirtas kopīgas aizbildnības tiesības pār abu kopīgo meitu sešus gadus veco Medisoni, taču viņš atgriezies tiesā, cerībā panākt patēva apmeklējumu tiesības arī attiecībā uz Edija Mērfija meitu Endželu Airisu.

Edijs Mērfijs aiziet uz pirmizrādi ar 7 saviem bērniem

Holivudas aktieris Edijs Mērfijs (55) savas jaunākās filmas „Mr. Church” pirmizrādes vakaru apmeklēja kopā ar 7 no saviem 9 bērniem. ...

gallery icon
5
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās