foto: Vida Press
Donalda Trampa juniora laulība esot uz iziršanas robežas
Baumo, ka Donalda Trampa juniora laulībā ar sievu Vanesu esot nopietnas problēmas un pāris faktiski dzīvojot šķirtas dzīves. Draugi gan apliecina, ka piecu bērnu vecāki ļoti piestrādājot, lai nesaskaņas atrisinātu.
Slavenības
2018. gada 15. marts, 17:38

Donalda Trampa juniora laulība esot uz iziršanas robežas

Kasjauns.lv

Vai ASV prezidenta Donalda Trampa vecākais dēls Donalds Tramps juniors un viņa sieva Vanesa gatavojas šķirties? Tā liek noprast virsraksti laikrakstā „New York Post”. Pagaidām gan piecu bērnu vecāki par šķiršanos nav paziņojuši oficiāli, taču draugi apgalvo, ka „laulībā ir problēmas” un viņi jau kādu laiku kā „dzīvojot šķirtas dzīves”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Vida Press
Donalds Tramps juniors ar sievu Vanesu un pieciem kopīgajiem bērniem.

Par to, ka Donalda Trampa juniora (40) un Vanesas Trampas nepilnus 13 gadus ilgā laulība ir uz šķiršanas robežas, informē izdevuma „New York Post” rubrikas „Page Six” veidotāji. Reportieri apjautājuši vairākus no pāra draugiem un paziņām un viņi visi apstiprinājuši, ka šajā laulībā ir problēmas. Attiecības pasliktinājušās pēc tam, kad juniora tēvs kļuvis par prezidentu un pēkšņi no parastas ģimenes viņi nonākuši pastiprinātas uzmanības centrā, kas Vanesai ārkārtīgi nepatīk. Otrs no būtiskiem attiecību pasliktināšanās iemesliem esot juniora nemitīgā ceļošana. Tagad, pēc tēva ievēlēšanas amatā, komandējumi viņam ir vēl biežāki un mājās pie ģimenes Donalds juniors ir vēl retāk. Savukārt kā trešais iemels minami Trampa juniora „Twitter” ieraksti, kas kļuvuši jo mulsinošāki. Draugus tie darījuši bažīgus, it īpaši pēc tam, kad viņš ar „patīk” atzīmējis ierakstus, kuros norādīts, ka antidepresantu lietošana var novest pie apšaudēm skolā.

Donalda Trampa juniora ģimene

Donalda Trampa juniora ģimene.

gallery icon
22

Trampu junioru pāris pagaidām attiecies publiski komentēt runas par nesaskaņām laulībām.

Kā ierasts šādās situācijās, atrodas draugi un paziņas, kas ir gatavi runāt par tēmu, ja vien viņus nenosauc vārdā. Tā, piemēram, kāds vārdā nenosaukts draugs apliecinājis, ka nekā dīvaina nesaskata Donalda juniora „Twitter” ierakstos, ka arī apliecina, ka juniors ar sievu īpaši piestrādājot pie sasāpējušo problēmu risināšanas. Šis draugs apliecina, ka Donalda „drosmīgā un agresīvā daba” vienmēr radījusi augsni nesaskaņām. „Viņa uzvedība nav mainījusies. Tajā nav nekā neloģiska. Viņš vienmēr bijis drosmīgs, saka to, ko domā un runā pretī – tāda ir viņa personība tviterī,” apliecina zinātājs.

foto: Vida Press
Donalds Tramps juniors savu izredzēto modeli Vanesu Keju Heidoni bildināja 2004. gadā, bet gadu vēlāk svinēja kāzas.

Viņiem „patiešām ir problēmas” laulībā, taču viņi tās risina, – apliecinājis šis pats ziņu avots. Kamēr Amerika gaida, kā tālāk risināsies viņu prezidenta atvases laulības dzīve, „New York Post” piedāvā ieskatu Donalda juniora un Vanesas iepazīšanās stāstā.

foto: Vida Press
Vecākajam dēlam sievu noskatījis pats Donalds Tramps. Tieši viņš kādā modes skatē abus iepazīstinājis, turklāt divreiz!

„Es biju modes skatē,” Vanesa atsauc atmiņā abu tikšanos 2003. gadā. „Pie manis pienāca Donalds Tramps ar dēlu un sacīja: ‘Sveika! Es esmu Donalds Tramps. Es vēlējos tevi iepazīstināt ar savu dēlu Donaldu Trampu junioru.’” Pēc īsas un mazliet neveiklas sarunas trijotne atkal pievērsusies modes skatei.

foto: Vida Press
Donalds juniors ar mammu Ivanu un sievu Vanesu.

Starpbrīdī Tramps vecākais pamanījis sev līdzās burvīgu sievieti un atkal pienācis pie Vanesas. „Manuprāt, jūs neesat pazīstama ar manu dēlu Donaldu Trampu junioru,” viņš teicis Vanesai. „Mēs iepazināmies jau pirms piecām minūtēm,” atbildējusi juniora nākamā sieva.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās