foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Ievai Aleksandrovai – Eklonei 45! Aktrise krāšņās fotogrāfijās
Ieva Aleksandrova-Eklone ar savu zirgu Milordu.
Slavenības
2018. gada 15. marts, 13:08

Ievai Aleksandrovai – Eklonei 45! Aktrise krāšņās fotogrāfijās

Kasjauns.lv

Šodien – 15. martā – aktrise un jāšanas trenere Ieva Aleksandrova - Eklone svin 45. dzimšanas dienu. Viņa filmējusies daudzos TV seriālos un kinofilmās, no kurām pēdējā ir Aigara Graubas piedzīvojumu filma “Namejs”. Piedāvājam aplūkot Ievas personisko un radošo dzīvi viņas fotogrāfijās!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ieva Aleksandrova – Eklone dzīvē un darbā. 45 aktrises fotogrāfijas

Aktrise un jāšanas trenere Ieva Aleksandrova – Eklone dzīvē un darbā.

gallery icon
45

Ieva visvairāk pazīstama ar Ramonas lomu seriālā “UgunsGrēks”, taču viņa ir filmējusies arī seriālā “Prāts vai instinkts”, detektīvseriālā “Ēnu spēles” un pašmāju un ārvalstu kinofilmās. Piemēram, pērn aktrise pat spīdēja uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja, jo viņa atveidoja Anastasiju slovāku režisora Georga Kristofa filmā “Out”, kura tika prezentēta šajā prestižajā festivālā.

foto: AFP
Ieva Aleksandrova-Eklone (no kreisās) Kannu kinofestivālā 2017. gada maijā.


Pēc aiziešanas no darba Dailes teātrī, Ieva Aleksandrova-Eklone turpina aktrises karjeru dažādos projektos, vada pasākumus, ierunā reklāmas un filmas. Bet visvairāk viņa ir pievērsusies jāšanas sportam un nu jau desmit gadus Ieva ne tikai pati piedalās jāšanas sacensībās, bet arī kļuvusi par jāšanas treneri – viņa izgājusi treneru kursus, aizstāvējusi diplomdarbu un nokārtojusi sertifikācijas eksāmenu.


Ieva ir precējusies ar uzņēmēju un fotogrāfu Elvingu Eklonu, un abi vada uzņēmumu kompānija „Arwana”, kuras darbība sekmīgi izvērsusies dažādu korporatīvo pasākumu, jubileju, svētku, veikalu atklāšanā, kā arī semināru un apmācību organizēšanā.
Jauns.lv sveic jubilāri!

Aktrise Aleksandrova-Eklone izbauda kāzu jubilejas dāvanu

Aktrise Aleksandrova-Eklone saņem kāzu jubilejas dāvanu – lidojumu vēja tunelī.

gallery icon
6

Ieva Aleksandrova Eklone jāšanas sacensībās Kleistos

gallery icon
4