foto: Vida Press
Princesei Annai jau 40 gadus viens mētelītis!
2018. gada 12. marts. Šī ir tikai sestā reize nepilnu 40 gadu laikā, kad princese Anna tērpusies šajā mētelī.
Slavenības
2018. gada 16. marts, 05:59

Princesei Annai jau 40 gadus viens mētelītis!

Kasjauns.lv

Elegantais baltais mētelītis ar tumši zilajiem ielaidumiem plecu daļā princeses Annas garderobē ir jau gandrīz 40 gadus. Nekad neuzminēsi, cik reižu princese šajā mētelī izgājusi sabiedrībā!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princesei Annai 40 gadus viens mētelis

Princesei Annai 40 gadus viens mētelis.

gallery icon
14

Daudzi slavē hercogieni Ketrīnu, ka viņa vienu un to pašu tērpu nebaidās uzvilkt atkārtoti. Viņas garderobē ir daudzi tādi tērpi, to skaitā arī mētelis, kas pirmo reizi uzvilkts pirms vairāk nekā desmit gadiem.

Taču, kā izrādās, hercogiene Ketrīna nav vienīgā dāma birtu karaļnamā, kas labu tērpu mēdz uzvilkt vairākkārt un pat vairāku gadu desmitu garumā. Karalienes Elizabetes II vienīgā meita – princese Anna – ir tam spilgts piemērs. Nesen, apmeklējot britu Sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā Londonā, princese Anna bija tērpusies baltā mētelī ar tumši ziliem plecu akcentiem un tādām pašām podziņām.

foto: Vida Press
1980. gadā princese Anna šajā mētelī bija ģērbusies pirmo reizi. Toreiz viņa apmeklēja zirgu skriešanās sacīkstes Askotā.

Šī nav pirmā reize, kad princese Anna ģērbusies šajā mētelī. Šā gada 12. marts bija sestā reize, kad viņa izgājusi sabiedrībā šajā tērpā. Pirmo reizi Anna tajā bija ģērbusies pirms nepilniem 40 gadiem, kad 1980. gadā apmeklēja karaliskās zirgu skriešanās sacīkstes Askotā.

Princeses Annas labi pašūtais un augumam piegulošais mētelis šo gadu desmitu laikā nav kļuvis vecmodīgs, turklāt arī lieliski parāda, ka princese Anna spējusi saglabāt tādu pašu figūru, kāda viņai bija pirms 40 gadiem.

foto: Vida Press
2018. gadā.

Atkārtoti izejot sabiedrībā šajā mētelī princese Anna tikai atsvaidzina tā izskatu, izvēloties citu cepuri, rokassomiņu un piespraudīti.

foto: Vida Press
1985. gadā.