Vai seriāla "Draugi" zvaigzne Metjū Perijs atsācis dzert? FOTO
Pirms dažām dienām paparaci nofotografējuši populāro aktieri Metjū Periju Londonas ielās. Viņš nudien neizskatās labi.
Slavenības
2016. gada 1. aprīlis, 16:52

Vai seriāla "Draugi" zvaigzne Metjū Perijs atsācis dzert? FOTO

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados populārā seriāla „Draugi” („Friends”) aktieris Metjū Perijs (46) pēdējā laikā izskatās pavisam savādi. Ne atpazīt agrāk populāro aktieri. Baumo, ka viņš atsācis aizrauties ar grādīgajiem dzērieniem un ciešot no alkohola atkarības.

Populārā seriāla „Draugi” zvaigzne Metjū Perijs Londonā mitinās jau kopš aizvadītā gada decembra. Uz Lielbritānijas galvaspilsētu viņš devies, lai izrādītu paša sacerēto lugu „The End of Longing”. Viņš ir ne tikai scenārija autors, bet pats uz skatuves atveido galveno lomu. Savu gara darbu Metjū Perijs raksturo kā „melno komēdiju par alkoholiķi, pagrimušu sievieti, muļķīti un histēriķi, kas lieto antidepresantus”.

Tas viss jau apsveicami, taču paparaci uzņemtās fotogrāfijas liecina, ka arī dzīvē Perijs aizvien vairāk vizuāli sāk līdzināties alkoholiķim vai narkomānam. Aktiera fani jau pauduši raizes, vai tik Perijs nav atgriezies pie savām agrākajām atkarībām. Savulaik aktieris intervijās atzinis, ka deviņdesmito gadu beigās dzēris vienu litru šņabja dienā un lietojis ap 30 tablešu.

Perijs arīdzan norādījis, ka neatceras aptuveni trīs gadus no seriāla „Draugi” filmēšanas laika, jo nepārtraukti atradies reibumā. Taču aktieris atzinis, ka jau sen atbrīvojies no agrākajām atkarībām un piebildis sekojošus vārdus: „Jūs nevariet būt atkarīgs no narkotikām 30 gadus un pēc tam izārstēties no tā 28 dienās.”

Zināms arī tas, ka Metjū Perija jaunā izrāde nav iemantojusi tik lielu popularitāti, kā aktieris bija cerējis.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press