foto: ekrānuzņēmums no video
Vai tiešām šī dāmīte uzvarēs Eirovīzijā? Bukmeikeri prognozē triumfu Izraēlai, bet Latvija iekļūs finālā
Omulīgā Netta Barzilai no Izraēlas ir viena no galvenajām favorītēm uz uzvaru Eirovīzijā.
TV
2018. gada 14. marts, 14:23

Vai tiešām šī dāmīte uzvarēs Eirovīzijā? Bukmeikeri prognozē triumfu Izraēlai, bet Latvija iekļūs finālā

Kasjauns.lv

Līdz starptautiskajam dziesmu konkursam “Eirovīzija”, kas šogad notiks Portugālē, palikušas 55 dienas, un nu jau zināmi visi dalībnieki. Interneta vietne eurovisionworld.com apkopojusi pirmās bukmeikeru prognozes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Ekrānuzņēmums no eurovisionworld.com
Bukmeikeru prognozes par šī gada Eirovīzijas rezultātiem.

Bukmeikeri uzvaru atvēlējuši ļoti apaļīgai DJ no Izraēlas Nettai Barzilai un viņas dziesmai “Toy”. Šī dziesma jau ieguvusi plašu ievērību starptautiskajos medijos un to novērtējuši Eirovīzijas apskatnieki. Prese jau nodēvējusi Netu par vienu no visspilgtākajām Eirovīzijas dalībniecēm un potenciālajām uzvarētājām, jo viņas dziesma, kurā netrūkst pat vistu klukstu un tās tekstā ir iekļauts #MeToo un pamanāms vēstījums par vīriešiem, kuri baidās no stiprām, gudrām sievietēm, paraušot kājās visus Eirovīzijas skatītājus.


Otro vietu bukmeikeri prognozē igauņu operdziedātājai Elīnai Nečajevai un viņas izpildītajai dziesmai itāļu valodā “La Forza”. Savukārt trešajā vietā iecelts Mikolas Josef no Čehijas ar dziesmu “Lie To Me”.


Latvijas pārstāves – ASV dzīvojošās, Brazīlijā dzimušās latvietes ar portugāļu asinīm Lauras Rizzotto – izredzes bukmeikeri gan nevērtē diezgan augstu. Priecīgā ziņa ir tā, ka pēc bukmeikeru prognozēm Laura savā otrajā pusfinālā no 18 izpildītājiem ierindosies 8. vietā, kas nozīmē, ka viņa iekļūs finālā. Bet finālā Latvija būšot 25. vietā no 26 valstīm.

23 gadus vecā Laura Rizzotto triumfē "Supernovā"

gallery icon
20