foto: Scanpix/LETA
Kas notiek ar Hilariju Klintoni? Indijā uz vienām kāpnēm viņa paslīd divreiz
Hilarija Klintone viesojas Indijā.
Slavenības
2018. gada 14. marts, 10:44

Kas notiek ar Hilariju Klintoni? Indijā uz vienām kāpnēm viņa paslīd divreiz

Kasjauns.lv

Pēc viesošanās templī Indijā bijusī ASV prezidenta amata kandidāte Hilarija Klintone (70) uz kāpnēm paslīdējusi divreiz! Tas noticis tikai piecus mēnešus pēc tam, kad Londonā nelāgs kritiens beidzies ar lauztu kājas pirkstu.

Politiķe Hilarija Klintone viesojusies Mandu, Indijā, kur viņas vizīte iemūžināta arī video. Iznākot no Džahadžmahas (Jahaj Maha) tempļa, viņa uz akmens kāpnēm paslīdēja ne tikai vienu reizi, bet pat veselas divas. Jāpateicas pavadošā personāla cilvēkiem, kas pieturēja Klintoni, tā ļaujot izvairīties no iespējamas traumas.

Pēc otrās paslīdēšanas uz akmens kāpnēm politiķe noāva sandales un atlikušos pakāpienus mēroja jau basām kājām.

Klintone Indijā bija ieradusies, lai reklamētu savu jauno grāmatu „What Happened”, kurā izskaidro zaudējumu 2016. gadā notikušajās ASV prezidenta vēlēšanās.

foto: Scanpix/LETA
Klintone templī Indijā.

Jāatzīst, ka šis ir tikai nesenākais misēklis Hilarijas Klinotnes kritienu sērijā. Vairāki oponenti jau izteikuši minējumu, ka tas varētu varbūt būt saistīts ar politiķes veselības problēmām. Pati Klintone gan vairumu klupienu izskaidrojusi kā nelāgu misēkli vai pašas neveiklību.

2017. gada oktobrī Hilarija bija devusies uz Londonu, lai reklamētu savu grāmatu, savukārt Grehema Nortona sarunu šovā ieradās ar kāju, kas fiksēta ķirurģiskajā zābakā.

„Es skrēju lejup pa kāpnēm augstpapēžu kurpēs un ar kafijas tasīti rokās. Es sarunājos pār plecu, papēdis kaut kur aizķērās un es kritu atmuguriski,” viņa paskaidroja intervijā. „Es centos piecelties, bet ļoti sāpēja. Biju lauzusi kājas pirkstu.”

foto: Vida Press
2017. gada nogalē Hilarija Klintone augstpapēžu kurpēs paklupusi un kritiena rezultātā lauzusi kājas pirkstu.

Prezidenta vēlēšanu kampaņas laikā kameras nofilmēja, kā Klintone sabrūk drošības aģentu rokās pie 11. septembra memoriāla Manhetenā. Vēlāk viņa paskaidroja, ka cietusi no pneimonijas un organisma dehidrācijas.

Viens no bēdīgi slavenākajiem Klintones kritieniem noticis viņas mājās 2013. gadā. Kritiena rezultātā politiķe guvusi vieglu smadzeņu satricinājumu, kā arī nācies likvidēt trombu, kas bijis bīstami tuvu smadzenēm.

Hilarija Klintone apmeklē miljardieru kāzas

Sofijas Lasrijas un Aleksandra Sviecas kāzas.

gallery icon
31

Klintones mīļie - vīrs Bils un vienīgā meita Čelsija

gallery icon
20