foto: Instagram.com
Alla Pugačova pusstundā nopelna 8 miljonus rubļu
Kāzās, kurās Alla Pugačova nopelnīja 8 000 000 rubļu, viņa bija ģērbusies īsā, melnā kleitiņā un apmetnī no spalvām.
Slavenības
2018. gada 14. marts, 07:30

Alla Pugačova pusstundā nopelna 8 miljonus rubļu

Kasjauns.lv

Krievijas estrādes karaliene Alla Pugačova reti kad uzstājas, bet, kad to dara, tad viņas honorārs ir rakstāms ar sešām nullēm! Piemēram, marta sākumā viņa nodziedāja dažas dziesmas kādās kāzās, saņemot par to iespaidīgu naudiņu.

Allas Pugačovas iznācieni sabiedrībā 2017. gadā

Allas Pugačovas iznācieni sabiedrībā 2017. gadā.

gallery icon
40

Pasākumu rīkotāji saka, ka Alla Pugačova par uzstāšanos privātos pasākumos prasa līdz pat 300 000 eiro lielu honorāru. Turklāt pat arī par tādu naudu slavenā dziedātāja dzied ne visiem, un ne kurā katrā vieta. Viņa, atkarībā no konkrētā pasākuma, pati izlemj, vai piekrist piedāvājumam, vai nē.


Šoreiz Alla Pugačova uzstājās kāzās, kas notika svinību zālē “Safise” Maskavā. Pugačova izpildīja vien četras dziesmas, ko izvēlējās pats pasūtītājs, un par šo pusstundas izgājienu viņa esot nopelnījusi ne mazāk kā 8 miljonus rubļu (~ 119 000 eiro).

Turklāt šī nav pirmā reize, kad Pugačova klubā "Safise" pelna naudiņu. Viņa ir dziedājusi Ingušijas miljardiera Mihaila Gucerijova Saida dēla kāzās, kompānijas "Ташир" prezidenta Samvela Karapetjana jaunākā dēla armēņu kāzās, kā arī scenogrāfa Borisa Krasnova 55. dzimšanas dienas svinībās.