Viens bez sievas princis Viljams apmeklē savas bijušās draudzenes kāzas Āfrikā
Lielāko daļu Lieldienu brīvdienu princis Viljams nepavadīja kopā ar ģimeni Anglijā. Viņš bija devies četru dienu garā ceļojumā uz tālo Keniju, kur apmeklēja bijušās draudzenes Džesikas „Džekas” Kreigas kāzas.
Slavenības
2016. gada 2. aprīlis, 05:59

Viens bez sievas princis Viljams apmeklē savas bijušās draudzenes kāzas Āfrikā

Jauns.lv

Atstājot mājās sievu hercogieni Ketrīnu un abus bērnus, princis Viljams (33) devies uz Keniju Āfrikā, kur jāvārdu savam izredzētajam teikusi prinča bijusī draudzene Džesika Kreiga, kura ģimenes un draugu lokā dēvēta par Džeku.

Kāzu ceremonija notika brīvā dabā „Lewa Wildlife Conservancy” dabas liegumā Kenijā. Džesika „Džeka” Kreiga solīja mūžīgu mīlestību dabas aizsardzības speciālistam Džonatanam Beilijam. Līgava bija tērpusies elegantā, brīvi krītošā kāzu kleitā līdz zemei. Attēlu, kurā redzams, kā līgavainis uzliek pirkstā gredzenu savai jaunajai sievai, publiskojis interneta blogs ar nosaukumu „HRH The Duchess Of Clarence”.

Kāzas apmeklējuši 150 lūgti viesi.

Viljams un Džesika iepazinās 1998. gadā ceļojuma laikā uz Āfriku. Britu princim tolaik bija vien 16 gadu. Tā runā, ka Džesika bijusi Viljama pirmā mīlestība un vienīgā draudzene, pirms viņš sastapa un iemīlēja Keitu Midltoni.

2003. gadā Viljama tēva prinča Čārlza cilvēku izdotajā oficiālajā paziņojumā tika noliegts, ka Viljamu un Džesiku vienotu romantiskas jūtas. Taču zināms, ka 2008. gadā princis atteicies apmeklēt sava brālēna Pītera Filipsa kāzas, lai varētu būt līdzās Džesikai viņas brāļa Bateina kāzās Kenijā.

Lielāko daļu Lieldienu brīvdienu princis Viljams nepavadīja kopā ar ģimeni Anglijā. Viņš bija devies četru dienu garā ceļojumā uz tālo Keniju, kur apmeklēja bijušās draudzenes kāzas.

 

Kasjauns.lv / Foto: hrhtheduchessofclarence.tumblr.com, Vida Press