Džeremija Klārksona meita ļoti līdzinās tēvam. Pludmales FOTO
TV personības Džeremija Klārksona šķirtā sieva Frensisa Keina ar meitu Katju Barbadosā. Katja no sava slavenā tēva mantojusi tendenci uz apaļīgumu.
Slavenības
2016. gada 4. aprīlis, 05:05

Džeremija Klārksona meita ļoti līdzinās tēvam. Pludmales FOTO

Jauns.lv

Bijušajam „Top Gear” vadītājam Džereimijam Klārksonam (55) ir trīs bērni – meitas Emīlija un Katja, un dēls Finlo. Nesen TV zvaigznes šķirtā sieva Frensisa Keina ar meitām manīta atpūšamies Barbadosas pludmalē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

TV personības Džeremija Klārksona meitas Emīlija un Katja ir ļoti atšķirīgas. Emīlija vairāk līdzinās savai aizvien slaidajai mammai, savukārt Katja mantojusi tēva tendenci uz apaļīgumu. Nesen māsas kopā ar mammu redzētas Barbadosas pludmalē baudām peldi okeānā.

21 gadu vecā Emīlija ir daudz strādājusi pie sava auguma. Pirms četriem gadiem viņa nebija tik slaida, kāda ir tagad.

Džeremijs Klārksons ar savu bijušo menedžeri Frensisa Keinu bija precējies 21 gadu. Pāra laulība oficiāli šķirta 2014. gadā. Viņa bija TV zvaigznes otrā sieva. 1989. gadā Klārksons apprecējās ar Aleksandru Džeimsu (tagad Holu), taču sieva viņu pameta pēc pusgada, dodot priekšroku vīra draugam. Tolaik Klārksons vēl nebija pasaules mēroga slavenība. Aleksandra draugiem mēdza teikt, ka vīrs bijis „slinks lamzaks, kuram vienmēr par visu bijis viedoklis”, kurš turklāt pārāk bieži smēķējis un „smirdējis kā pelnu trauks”.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Facebook, Twitter