foto: LETA
Dženija Meja nu nekādi nespēj samierināties ar "Supernovas" iznākumu
Dziedātāja Jenny May (Maija Stuģe).
Mūzika
2018. gada 2. marts, 19:57

Dženija Meja nu nekādi nespēj samierināties ar "Supernovas" iznākumu

Astrīda Bomis

Jauns.lv

Vietējā estrādes darbone Dženija Meja nu jau nedēļas garumā nespēj samierināties ar faktu, ka konkursā "Supernova" uzvarējusi portugāļu meitene Laura Rizzotto. Dziedātājas ieraksti sociālajos tīklos tematiski ir diezgan tendenciozi, proti, Meja uzskata, ka Rizzotto jau sākotnēji tikusi lobēta. Jāatgādina, ka pati Meja konkursa trešajā pusfinālā palika pēdējā vietā.

Dženijas Maijas sekotājiem (to viņai feisbukā ir 1892) jālasa dziedātājas sašutums par "Supernovā" notikušo, viņasprāt, netaisnību. Ekrānuzņēmums ar faktu, ka Dženija pat dalījusies ar viltus ziņu lapeles vēstījumu, pārsteidzis viņas saprātīgākos fanus un arī kolēģi Ralfu Eilandu:

Par ko ir stāsts? Dženija Meja jau pirms "Supernovas" fināla internetā tiražēja versiju, ka balsot nav vērts - uzvarētājs jau zināms. Tā, piemēram, 24. februārī Dženija rakstīja: "Kādas ir jūsu prognozes šim vakaram Supernovai? Es šobrīd neizteikšu savu favorītu, bet zinu, ka organizatori par katru cenu bīda kādu, kas nav no LV. Ņemot vērā brīvu operēšanu ar rezultātiem, domāju, ka viņu nodoms tiks īstenots easy".

Tās pašas dienas vakarā dziedātāja dalījās ar rakstu no portāla, kas saistīts ar deputātu Artusu Kaimiņu - rītakafija.lv. Raksta virsraksts vēstīja, ka "varat nebalsot  - "Supernovas" uzvarētāju lems žūrija". Bet vēlāk jau gāja vēl tālāk, publiskojot bēdīgi slavenā biznesmeņa Raivja Raspopova lapeli "VIP-Klubs", kas zināma kā viltus ziņu meka. Tur virsraksts bija vēl skaļāks: "Supernovas žūrija paņirgājās un uz Eirovīziju aizdzen cilvēku, kuru paši gribēja".

Tādējādi dziedātāja tiražē tā dēvētās "fake news", neiedziļinoties ziņu avotā. Vienlaikus Dženija arī pauda apbrīnu Markum Rivam, kuram izdevies pārvarēt "žūrijas žogu". 

Cilvēki sociālajos tīklos norāda, ka Dženija gluži vienkārši neprot zaudēt. Viņas dziesma "Soledad" palika trešajā pusfinālā, finālam nekvalificējoties un paliekot pašā pēdējā vietā pēc žūrijas balsojuma un priekšpēdējā pēc skatītāju vērtējuma. 

Labākie fotomirkļi no visu finālistu priekšnesumiem "Supernovā 2018"

Labākie fotomirkļi no visu finālistu priekšnesumiem "Supernovā 2018"

gallery icon
104