Interneta slavu iekaro iespaidīga paskata dvīņumāsas. VIDEO
Viņas neviens nevarot atšķirt! Māsas iegulda rūpīgu darbu, lai tā arī būtu.
Trakā pasaule
2016. gada 5. aprīlis, 14:03

Interneta slavu iekaro iespaidīga paskata dvīņumāsas. VIDEO

Jauns.lv

Apetelīgiem dupšiem, iespaidīgām krūtīm un vienādi ģērbtas - tādas ir dvīņumāsas Mirjama un Mišela Karolusas. Viņu identiskā izskata dēļ māsām ir jau 250 tūkstoši sekotāju "Instagram" vietnē.

Daudzas dvīņumāsas dara visu, lai atšķirtos viena no otras, jo katra jūtas kā individualitāte. Taču ne Mirjama un Mišela! Viņu "firmas zīme" ir tieši tas, ka tiek darīts viss, lai līdzība būtu maksimāli iespaidīga. Turklāt ne tikai izskata ziņā; viņas visu dara identiski. Līdz pat pedantiskumam vienādi!

Pašas lēdijas noliedz, ka viņu popularitātes pamatā būtu prāvie apaļumi, kas iegūti ķirurģiskā ceļā un pēc izmēriem ir precīzi vienādi abām. Māsas uzskata, ka cilvēkiem patīk sekot viņu panākumiem fitnesa zālē, kā arī vērot identisko ģērbšanos, ēšanu un citas sadzīviskas parādības. Sporta zālē Mišela un Mirjama pavada lielu daļu dienas un visam tur notiekošajam ļauj sekot līdzi saviem faniem.

Dvīnes ne tikai sporto un lolo sevi, bet arī strādā. Viņas abas ir dakteru palīdzes plastikas ķirurģijas klīnikā Maiami, ASV. Vienīgā lieta, ar ko abas nekad mūžā nebūtu gatavas dalīties - vīrietis. Pagaidām ne vienai, ne otrai nav pastāvīga drauga, taču, kad kādai tāds uzradīsies, tas dalīts netikšot.

Vairāk par interesantajām māsiņām skaties video!


Kasjauns.lv