Ar Aijas Vītoliņas uzvaru sācies TV3 šovs “Izklausies redzēts”
TV
2018. gada 25. februāris, 23:00

Ar Aijas Vītoliņas uzvaru sācies TV3 šovs “Izklausies redzēts”

Kasjauns.lv

Muzikāli izklaidējošā šova “Izklausies redzēts” ceturtās sezonas pirmais raidījums ir noslēdzies. Šajā reizē varējām baudīt krāšņus priekšnesumus ar pārsteidzošām pārvērtībām un lieliskiem vokālajiem sniegumiem, kā arī neaizmirstamu viesmākslinieka Riharda Lepera uzstāšanos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izklausies redzēts" 4. sezonas pirmais raidījums

Pārvērtību šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas pirmais raidījums.

gallery icon
179

Pēc žūrijas vērtējuma trešo vietu ar 40 punktiem ieguva apburošā Aija Vītoliņa, kura atveidoja nesen Latvijā koncertu sniegušo dziedātāju LP jeb Lauru Pergolizzi. Otro vietu un 41 punktus šajā reizē saņēma Nauris Brikmanis, kurš iejutās grupas “Čikāgas piecīši” dalībnieka Armanda Birkena lomā, bet pirmajā vietā, pēc žūrijas 42 dotajiem punktiem ierindojās Veronika Plotņikova, kura atveidoja Aidu Vediševu, kas izpilda dziesmu no filmas “Briljanta roka”.
Taču arī pašiem dalībniekiem, kā to paredz šova noteikumi, ir jāvērtē kāds no dalībniekiem, piešķirot 5 punktus. Tādēļ šova “Izklausies redzēts” pirmā raidījuma rezultāti ir šādi – 3. vieta ar 46 punktiem – Naurim Brikmanim, 2. vieta ar 47 punktiem - Veronikai Plotņikovai, bet par pirmā raidījuma uzvarētāju, saņemot 55 punktus, kļuva samtainās balss īpašniece Aija Vītoliņa!


Savukārt aktieris, bijušais “Izklausies redzēts” dalībnieks Oskars Lepers ar iespaidīgu un nedaudz ķecerīgu priekšnesumu iepriecināja skatītājus, žūriju un dalībniekus, atveidojot ļoti kolorīto īru dziedātāju Šeinu Makgovanu. Pēc viņa izpildītās dziesmas “The Irish Rover” Šeina tēla atveidotājs Rihards sniedza kvēlu skūpstu samulsušajai žūrijas loceklei Janai Duļevskai. Par dalībniekiem Rihards sacīja: “Visi bija labi, man viņi ļoti patika.”
Nākamajā raidījumā Juris Jope iejutīsies aktiera Džima Kerija atveidotās “Maskas” lomā, Evilena Protektore pārtaps par Adeli, Atis Ieviņš būs Eds Šīrans, Edgars Pujāts – Adriano Čelentāno, Raimonda Vazdika - Laima Vaikule, Nauris Brikmanis – Elviss Prestlijs, Veronika Plotņikova – Rita Trence, bet Aija Vītoliņa - Plastic Bertrand.