foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elīna Maligina pēc vīra nāves esot izlikta no mājām bez mantām un dokumentiem
Elīna Maligina ar Valēriju Maliginu un viņa meitu Niku izstādes “Pirmses” atklāšanā.
Slavenības
2018. gada 20. februāris, 15:45

Elīna Maligina pēc vīra nāves esot izlikta no mājām bez mantām un dokumentiem

Kasjauns.lv

“Olainfarm” īpašnieka Valērija Maligina atraitne, aktrise un māksliniece Elīna Maligina intervijā žurnālam “Privātā Dzīve” paudusi, ka pēc vīra nāves viņai palīdz tuvie cilvēki, bet tās nav mirušā vīra meitas no iepriekšējām attiecībām, ar kurām līdz Valērija Maligina nāvei bijusi normāla komunikācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēdējā gaitā tiek izvadīts Valērijs Maligins

2017. gada 15. decembrī no Rīgas Svētā Erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcas pēdējā gaitā tika izvadīts uzņēmuma “Olainfarm” līdzīpašnieks, miljonārs Valērijs ...

gallery icon
130

“Es nesauktu ne par normālu komunicēšanu, ne cilvēcīgu attieksmi no vecāko meitu puses to, ka, izmantojot manu emocionālo stāvokli, tiku faktiski izlikta uz ielas no mūsu ģimenes dzīvesvietas bez mantām, drēbēm, saviem un mana bērna personiskajiem dokumentiem,” intervijā “Privātā Dzīve” teikusi Elīna Maligina.


Žurnālā “Kas Jauns” jau pirms vairākām nedēļām tika rakstīts, ka Valērija Maligina vecākā meita Irina Maligina par attiecībām ar mirušā tēva sievu Elīnu Maliginu izteicās: „Ziniet, man nav ne jausmas, kur tagad ir apmetusies Elīna. Mūsu ģimene ar viņu nekontaktējas.”


Zīme, ka pārējās Maliginas ar latviešu aktrisi un mākslinieci satiek kā suņi ar kaķi, parādījās jau saistībā ar Valērija Maligina bēru organizēšanu, no kā likumīgā sieva tika pilnībā atbrīvota. Rūpes par Latvijas 7. turīgākā vīra, kura īpašumu vērtība ir vismaz 70 miljoni eiro, izvadīšanu uzņēmās viņa pārvaldītais uzņēmums, kā arī divas vecākās meitas Irina un Nika. Ja baznīcā Elīna, apsargu pavadīta, vēl tika ielaista, tad kapos un izvadīšanas procedūrai sekojošajā bēru mielastā “Olainfarm” telpās viņai vieta neatradās.


Valērijs Maligins pēkšņi mira 9. decembrī. Janvāra vidū tika nolasīts viņa testaments, kurā miljonārs 50 000 eiro atstājis mammai, visu pārējo mantu novēlējis savām trim meitām, bet atraitnei nav atstājis neko. Elīnai Maliginai, neskatoties uz mirušā vīra gribu, pienākas 12,5% no aptuveni 70 miljonus lielā īpašuma, kas izmaksājama naudā.

Elīnas Dzelmes 30 gadu jubilejas vērienīgā ballīte "Bomzh Party"

2016. gada 21. augustā Elīnai Dzelmei palika 30 gadi, ko atrise sava mīļotā –miljonāra Valērija Maligina – īpašumā Jūrmalā nosvinēja ...

gallery icon
70