foto: no privātā arhīva
Blaubuku pāris pametuši Latviju nopietna iemesla dēļ
Agris un Laura Blaubuki 2010. gada 24. aprīlī gredzenus mija Garkalnes baznīcā.
Slavenības
2018. gada 20. februāris, 06:21

Blaubuku pāris pametuši Latviju nopietna iemesla dēļ

Kasjauns.lv

„Tā kā joprojām man pieder bizness Latvijā, vēl pilnībā nav sajūtas, ka tā pa īstam esam pārvākušies,” paziņojis modeļu aģentūras “2bmodels” vadītājs Agris Blaubuks, kas ar ģimeni pārcēlies uz dzīvi ASV.

Blaubuki neslēpj emocijas ieraugot viens otru vecumā

gallery icon
24

Žurnāls “Kas Jauns” vēsta, ka Agris ar sievu Lauru un dēlu Gabrielu jau dzīvo Losandželosā, puika sācis iet skolā un trenējas basketbolā vietējā sporta skolā. Agris Latviju pameta tāpēc, ka viņam piedāvāja kļūt par direktoru vienā no lielākajām Losandželosas modeļu aģentūrām ar multimiljonu apgrozījumu “Hollywood Models Management”.

foto: Facebook.com
Agris un Laura Blaubuki ASV.


„No tāda darba bija grūti atteikties,” pasmaida Blaubuks. Vaicāts, kā puisis no Latvijas ticis tik augstu novērtēts, ka viņam piedāvāts šāds darbs, Agris atbild: „Laikam tāpēc, ka man līdz šim bija labi sasniegumi kā aģentam, līdz ar to arī piedāvāja vadīt Losandželosas kompāniju “Hollywood Models”. Īpašnieks gribēja svaigu pieeju un starptautisku redzējumu un lai vairāk darbojamies starptautiskā tirgū.”


Par to, kāds ASV ir dienas režīms, ko laikā, kamēr vērs strādā dara Agra sieva Laura Blaubuka, lasi jaunākajā žurnāla “Kas Jauns” numurā.

Tēmas