foto: Instagram.com
Klāt “Supernova 2018” trešais pusfināls. Uģis Kuģis būs viens no ekspertiem
Vēdisko tradīciju lietpratējs Uģis Kuģis būs viens no konkursa “Supernova 2018” trešā pusfināla alternatīvās tiešraides “dīvāna ekspertiem”.
TV
2018. gada 17. februāris, 10:24

Klāt “Supernova 2018” trešais pusfināls. Uģis Kuģis būs viens no ekspertiem

Kasjauns.lv

Sestdien, 17. februārī, LTV1 pl. 21:25 sāksies trešais Latvijas Televīzijas (LTV) autoru un izpildītāju konkursa “Supernova 2018” pusfināls, kurā taps zināmi vēl divi finālisti izšķirošajai cīņai par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Portugālē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Noslēdzošajā pusfinālā uz skatuves kāps pēdējie septiņi konkursa dalībnieki – Jenny May, Ed Rallidae, Katrīne Lukins, Lauris Valters, MIONIA, Kris & Oz un Laura Rizzotto. Ar īpašu priekšnesumu uzstāsies arī grupas “Triānas Parks” un “The Sound Poets”.


Trešā pusfināla dziesmas un priekšnesumus tāpat kā abos līdzšinējos pusfinālos vērtēs pastāvīgā žūrija, kuru pārstāv “Latvijas Radio 5 - Pieci.lv” mūzikas redaktors un šī gada konkursa žūrijas vadītājs Rūdolfs Budze jeb DJ Rudd, mūziķe un vokālā pedagoģe Jolanta Gulbe-Paškeviča un komponists Jānis Lūsēns, savukārt ceturtā žūrijas pārstāve šoreiz būs dziedātāja Aija Andrejeva, kas starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Latviju pārstāvēja 2010. gadā.

TV konkursa "Supernova 2018" otrais pusfināls

TV konkursa "Supernova 2018" otrais pusfināls.

gallery icon
122


Šova viesi grupa “Triānas Parks” sestdienas vakarā uzstāsies ar otro singlu no sava topošā albuma – jauno dziesmu “HOME”. Savukārt grupa “The Sound Poets” uz “Supernova 2018” skatuves uzstāsies ar savu jaunāko dziesmu “Ceļš”.
Arī trešais konkursa “Supernova 2018” pusfināls būs vērojams tiešsaistē – gan konkursa mājas lapā https://supernova.lsm.lv/lv/, gan sabiedrisko mediju portālā “LSM.lv”. “LSM.lv” notiekošajā alternatīvajā tiešraidē mūzikas eksperts Toms Grēviņš un Eirovīzijas entuziasts Edgars Bāliņš paralēli TV šovam turpinās sekot līdzi tautas viedoklim, apkopojot sociālajos medijos izskanējušās skatītāju atsauksmes.
Alternatīvajā tiešraidē abiem “dīvāna ekspertiem” pievienosies ne tikai konkursa “Supernova 2018” dalībnieki, bet arī divi viesi – mūziķis Andris Kivičs un vēdisko tradīciju lietpratējs Uģis Kuģis, – lai dalītos iespaidos par redzētajiem priekšnesumiem, dziesmām un izpildītāju izredzēm iekļūt konkursa finālā.