Kirkorovs publisko savas mirušās mammas bildi. FOTO
Filipa Kirkorova daiļā mamma Viktorija.
Slavenības
2016. gada 7. aprīlis, 04:56

Kirkorovs publisko savas mirušās mammas bildi. FOTO

Jauns.lv

Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs publiskojis savas mammas Viktorijas fotogrāfiju. Viņai 6. aprīlī būtu palikuši 79 gadi.

Filips Kirkorovs dzimis Bulgārijā ar mākslu saistītā ģimenē – viņa tēvs Bedross Kirkorovs ir armēņu izcelsmes bulgāru dziedātājs, bet māte Viktorija, uzaugusi cirka mākslinieku Ļihačovu ģimenē, bija koncertu vadītāja.

Viņa mira no vēža 1994. gadā, Filipa dzimšanas dienā 30. aprīlī. Tagad Kirkorovs, sociālajos tīklos publiskojot šo mammas jaunības dienu fotogrāfiju, raksta, cik ļoti ir pateicīgs mammai par dzīvības dāvāšanu, piebilstot: “Mamma, tagad tu dzīvo turpinājumā – savā mazmeitiņā, kura arī tāpat kā tu, nes šo uzvaras vārdu – Viktorija!”

Starp citu, atklātībā nācis arī fakts, ka laikā, kad Viktorija Kirkorova gulējusi uz nāves gultas, Filips nekādi nav gribējies doties pie mammas atvadīties, jo gribējis saglabāt mammu atmiņā skaistu un dzīvespriecīgu, tāpēc nav spējis uz viņu – smagās slimības nomocītu – paskatīties. Tomēr toreizējā Kirkorova sieva Alla Pugačova (viņi apprecējās 1994. gada 15. martā) Filipu pierunāja doties pie mammas un atvadīties.


Kasjauns.lv/Foto:instagram.com