foto: Vida Press
Dženifera Anistone un Džastins Terū paziņo par kopdzīves izbeigšanu
Dženifera Anistone un Džastins Terū.
Slavenības
2018. gada 16. februāris, 10:14

Dženifera Anistone un Džastins Terū paziņo par kopdzīves izbeigšanu

Kasjauns.lv / LETA

Amerikāņu aktrise Dženifera Anistone un viņas vīrs Džastins Terū ceturtdien paziņoja, ka viņi turpmāk dzīvos atsevišķi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dženifera Anistone ar vīru medusmēnesi bauda Bora Bora salā

Dženifera Anistone un Džastins Terū devušies medusmēnesi baudīt uz skaisto Bora Bora salu franču Polinēzijā. Pirms gada šajā vietā viņi ...

gallery icon
26

Precētais pāris ceturtdien ar Anistones preses sekretāra starpniecību publicēja paziņojumu, kurā teikts, ka lēmums par kopdzīves izbeigšanu "bija abpusējs un ar mīlestību pieņemts pagājušā gada beigās".

Paziņojumā teikts, ka viņi būtu izbeiguši kopdzīvi privātā kārtā, tomēr gribēja pretoties izteiktiem pieņēmumiem un "paust patiesību tieši".

foto: Vida Press
Dženifera Anistone un Džastins Terū.

"Jebkas cits, kas ir nodrukāts par mums un nav tieši no mums, ir kāda cita fiktīvs vēstījums," teikts šajā paziņojumā.

Anistone un Terū arī paziņoja, ka ir nodomājuši saglabāt mīlestību un cieņu vienam pret otru.

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon
13

Anistone un Terū 2012.gada augustā saderinājās un 2015.gada augustā apprecējās. Viņiem nav bērnu.

Janvārī kāds no slavenā pāra paziņām izdevumam „Life & Style” norādījis, ka Dženifera un Džastins Terū dzīvojot „šķirtas dzīves”. Vārdā nenosauktais paziņa žurnālam „Life & Style” apliecina, ka lielāko daļu aizvadītā gada Dženifera Anistone un Džastins Terū ne tikai pavadījuši katrs savā ASV krastā, bet bieži vien atradušies katrs citā valstī. Abi dzīvojot katrs pats par sevi nevis kā laulāts pāris.

Abi apvienojušies vien gada nogalē, kad kopīgi sagaidījuši jauno gadu Meksikā. Taču Anistone un Terū šajā ceļojumā ņēmuši līdzi draugus, pat pēc tik biežas šķirtības nevēloties pabūt kopā tikai divi vien. „Viņi nolēma doties ceļojumā kopā ar draugiem šajā laulībai tik sarežģītajā laikā,” izteicies paziņa. „Nedēļa tikai diviem vien būtu pārāk stresa pilna.” Paziņa uzskata, ja Anistone un Terū būtu ceļojumā devušies tikai divatā, agrāk vai vēlāk abi nonāktu līdz ne pārāk patīkamām sarunām. Ceļojot kompānijā, viņi sev šādus neērtus mirkļus centušies aiztaupīt. „Viņiem šķita, ka būs vieglāk un daudz relaksētāk, ja uzaicinās līdzi arī draugus,” bildis paziņa.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon
15

Saspīlējums laulībā radies ļoti nepateicīgā laikā. Kāds cits paziņa slavenību žurnālam „In Touch” apgalvo, ka Dženifera šobrīd salabusi ar bijušo vīru Bredu Pitu un abi atkal sarunājoties. Šobrīd viņu attiecības esot visharmoniskākās, kādas tās bijušās pēc šokējošās šķiršanās 2005. gadā. „Breda un Dženas attiecībās valda tāda saskaņa, kāda nav bijusi pēdējo gadu laikā,” pastāstījis ziņu pienesējs. „Viņi cenšas palīdzēt viens otram tikt galā ar konkrētā brīža raizēm.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās