foto: Vida Press
Neviens nepērk. Harijam Stailsam nākas samazināt mājas cenu par gandrīz miljonu
Jau astoņus mēnešus britu dziedātājam Harijam Stailsam neizdodas pārdot māju Rietumholivudā. Viņš nesen kā nopircis glaunu dzīvokli Ņujorkā un šo māju ASV viņā krastā patiešām vairs nevajag! Nopērciet, kāds, lūdzu!
2018. gada 19. februāris, 14:40

Neviens nepērk. Harijam Stailsam nākas samazināt mājas cenu par gandrīz miljonu

Kasjauns.lv

Harijs Stailss (24) ir šobrīd vispopulārākais solo mākslinieks no puišu grupas „One Direction” dalībniekiem. Taču pat lielā slava nepalīdz viņam pārdot māju. Viņš cenu pazeminājis par nepilnu miljonu. Varbūt tomēr kāds nopirks...

foto: Scanpix/LETA
Britu mūziķis Harijs Stailss.

Savu grezno māju Rietumholivudā dziedātājs Harijs Stailss pārdošanā izlika pirms astoņiem mēnešiem. Viņš par īpašumu prasīja 6.6 miljonus sterliņu mārciņu.

Šo astoņu mēnešu laikā potenciālais pircējs tā arī nepieteicās, un mūziķis mājas cenu bijis spiests samazināt. Tagad viņš to pārdod par nepilnu miljonu lētāk – prasot „vien” 5.8 miljonus sterliņu mārciņu.

Harijs Stailss pārdod māju Rietumholivudā

Britu dziedātājs Harijs Stailss pazeminājis mājas cenu par nepilnu miljonu sterliņu mārciņu. Tagad viņš prasa 5.8 miljonus iepriekšējo 6.6 miljonu ...

gallery icon
6

Stailss, kurš aizvadītajā mēnesī iegādājies luksusa dzīvokli Ņujorkā, māju Rietumholivudā nopirka 2016. gada janvārī par 5.3 miljoniem sterliņu mārciņu.

Šajā 1946. gadā celtajā namā ir trīs guļamistabas un piecas vannasistabas. Logi sniedzas no grīdas līdz pat griestiem, savukārt no galvenās guļamistabas paveras Losandželosas panorāma.

Harija īpašums ir 380 kvadrātmetru liels. No tā var redzēt gan Kluso okeānu, gan Losandželosas centrālo daļu.

Īsts džentlmenis! Harijs Stailss palīdz ievainotai fanei

gallery icon
24