foto: Vida Press
Kas ir Prinču Viljama un Harija noslēpumainā pusmāsa un pusbrālis?
Lai gan viņi nav asinsradinieki, pēc prinča Čārlza laulībām ar Kamillu prinčiem Viljamam un Harijam ir pusmāsa Lora un pusbrālis Toms – Kamillas bērni, no viņas iepriekšējās laulības.
Slavenības
2018. gada 15. februāris, 06:29

Kas ir Prinču Viljama un Harija noslēpumainā pusmāsa un pusbrālis?

Kasjauns.lv

Ja esi viens no karaliskās ģimenes, tas nozīmē, ka tavai ikdienai sabiedrība līdzi seko ik uz soļa. To labi zina hercogiene Ketrīna, princis Viljams, princis Harijs un viņa līgava Megana Mārkla. Taču ir vēl citi karaļnama pārstāvji, kam veiksmīgi izdodas dzīvot mierīgu dzīvi prom no „rampu gaismām”.

Lai gan Lora Lopesa un Toms Pārkers Boulzs nav prinču Viljama un Harija asinsradinieki, pēc prinča Čārlza laulībām ar Kamillu Pārkeri Boulzu viņi pavisam oficiāli uzskatāmi par Viljama un Harija pusmāsu un pusbrāli.

Kamillas Pārkeres Boulzas bērni

Kamillas Pārkeres Boulzas bērni.

gallery icon
35

Jau pēc trīs mēnešiem gaidāmas prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas kāzas, līdz ar to fanu vidū aizvien aktuālāks kļūst jautājums, vai arī mazāk zināmos karaliskās ģimenes pārstāvjus, kā, piemēram, Loru un Tomu, aicinās pievienoties jaunajam pārim un prominentajiem viesiem viņu svētkos.

Lorai Lopesai ir 40 gadu un viņa ir Kornvolas hercogienes Kamillas un viņas pirmā vīra Endrū Pārkera Boulza meita.

foto: Vida Press
Prinča Čārlza un Kamillas Pārkeres Boulzas kāzas 2005. gadā.

Lora cenšas izvairīties no plašas publicitātes. Viņa ir Londonas galerijas „Eleven” līdzdibinātāja un direktore, un viņai ir labas attiecības ar mammas laulātā drauga prinča Čārlza abiem dēliem.

Lora bija viena no viesiem prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās 2011. gada aprīlī. Savukārt viņas meita Elīza bija viena no līgavas māsām.

foto: Vida Press
Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas kāzās Kamillas mazmeita Elīza (attēlā klēpī princim Čārlzam) bija viena no līgavas māsām.

Viljams un Ketrīna, kā arī princis Harijs bija lūgto viesu skaitā arī Loras pašas kāzās. 2006. gadā Viltšīras grāfistē viņa apprecējās ar zvērinātu grāmatvedi Hariju Lopesu.

Loras pusbrāļi mēroja tālu ceļu, lai būtu kopā ar viņu šajā lielajā dienā. Princis Viljams un Ketrīna ieradās no brīvdienām, ko bija pavadījuši Mistikas salā, savukārt princis Harijs mēroja ceļu no tālās Keiptaunas, Dienvidāfrikas republikā, kur  bija viesojies pie savas tā laika draudzenes Čelsijas Deivijas.

foto: Vida Press
Kamillas meita Lora kāzu dienā ar zvērinātu grāmatvedi Hariju Lopesu.

Jau tuvāko mēnešu laikā Viljams un Ketrīna varēs vērsties pie Loras pēc padoma bērnu audzināšanas jautājumos. Lora jau ir trīs bērnu māte. Viņas meitai Elīzai ir 10 gadu, bet dvīņu puikām Gasam un Lūisam – astoņi gadi.

Loras Lopesas brālim Tomam Pārkeram Boulzam ir 43 gadi. Viņa dzīvei ir pievērsta lielāka sabiedrības uzmanība, nekā māsas. Toms ir vairāku pavārgrāmatu autors.

2005. gadā Toms apprecējās ar Sāru Baiju un sagaidīja ģimenē meitu Lolu. Nesen izskanējušas runas, ka pāris esot izšķīries.

foto: Vida Press
Kamilla ar dēlu Tomu un meitu Loru.

Lai gan tiek izteikts visnotaļ pamatots minējums, ka Lora Lopesa un Toms Pārkers Boulzs būs prinča Harija un Meganas Mārklas lūgto kāzu viesu skaitā, aizvien izskan dažādi viedokļi par to, vai laulību ceremoniju apmeklēs arī Harija māsīcu princešu Beatrises un Eiženijas mamma Jorkas hercogiene Sāra Fērgusone.

Sāra nebija ielūgta uz prinča Viljama un Keitas Midltones kāzām, taču runā, ka princim Harijam esot izdevies pārliecināt ģimeni, lai uzlūgtu Sāru uz savām kāzām.

Princis Čārlzs un Kamilla

Princis Čārlzs un Kamilla.

gallery icon
30

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs.

gallery icon
19