foto: Juris Rozenbergs
Modele Māra Sleja jaunajā tēlā jūtas sievišķīgāka
Māras Slejas (pa labI) jaunais izskats pārsteidzis daudzus.
Slavenības
2018. gada 21. februāris, 08:09

Modele Māra Sleja jaunajā tēlā jūtas sievišķīgāka

Jauns.lv

Modele Māra Sleja (28) atvadījusies no garajiem matiem un apsver tos ziedot labdarībai - nodot parūku izgatavošanai vēža slimniekiem.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Modeli Māru Sleju bijām iepazinuši kā biezu un garu matu īpašnieci.

Nesen Māra Sleja (pirms laulībām – Kampernova) izbrīnīja daudzus, kas skatījās “DIGiTop100” koncertu Ventspilī. „Kas ir šī meitene? Kaut kur redzēta…” sprieda koncerta vērotāji. Tiem, kas zināja teikt, ka „tā taču ir modele no TV raidījuma “TE!”, kas kopā ar Gustavu Terzenu un citiem pirms pāris gadiem apceļoja Latviju”, saņēma iebildes – nevar būt, ka modele, kurai bija tik gari un biezi mati, tos tā ņemtu un nogrieztu… Izrādās, var gan!

Skaisti FOTO! Māra Sleja ir otra mazuļa gaidībās

Populārā modele Māra Sleja, lai arī ir otrā bērna gaidībās, ne tikai joprojām vada TV raidījumu “Karaliste”, bet arī nesen ...

gallery icon
8


Kā pēc koncerta paskaidro Māra, matus viņa nogriezusi, jo tie pēc otrā bērna piedzimšanas sākuši izkrist. Tas noticis decembrī. „Ilgu laiku matus nesāju copītē, bet apnika… Man pirms desmit gadiem jau bija šāds matu griezums. Zinu, ka tāds ataug, zinu, ka vairāk vai mazāk izskatās labi. Tāpēc lūdzu frizierei uzlikt manu mīļāko dziesmu un griezt nost,” pasmaida Māra, kura audzina trīs gadus vecu meitu un deviņus mēnešus vecu dēlu. Kamēr Sleja vadīja pasākumu, bērni kopā ar tēti uz viņu nolūkojās TV ekrānā turpat netālajā viesnīcā. „Nogriezu posmu, kas ir mamma, tagad esmu ne tikai mamma, bet beidzot arī sieviete,” piebilst Māra.