Vispirms Žaklīnu, tad mammu un tikai pēc tam sievu. Virga dzimšanas dienā sabučo visus. FOTO
Rokmūziķis Ainars Virga savā 52. dzimšanas dienā vispirms sabučoja klipa Kā kuģis” režisori Žaklīnu Cinovsku, tad klipa galvenos varoņus - mammu, tēti - un pēc tikai tam sievu Aniju.
Slavenības
2016. gada 7. aprīlis, 16:19

Vispirms Žaklīnu, tad mammu un tikai pēc tam sievu. Virga dzimšanas dienā sabučo visus. FOTO

Jauns.lv

Savā 52. dzimšanā dienā rokmūziķis Ainars Virga visu ģimeni – mammu Birutu, tēti Ivaru un sievu Aniju – bija atvedis no Liepājas uz Rīgu, lai galvaspilsētas restorānā Rīgas draugiem prezentētu savu jauno videoklipu “Kā kuģis”.

Dziesmu Ainars veltījis tēva Ivara Virgas 80. jubilejai, un klipā, kura režisore ir Žaklīna Cinovska, redzams gan Ainars, gan arī viņa vecāki. Prezentācijā, kas notika “Valtera restorānā”, klāt bija gan klipa režisore Žaklīna Cinovska, gan dziesmas autors Guntars Račs, gan arī Ainara draugi, tostarp modes māksliniece Elita Patmalniece.

Klātesošie jubilāram pasniedza dāvanas, kā arī visi kopā, kājās stāvot, nodziedāja “Daudz baltu dieniņu”. Tikmēr pats Ainars Virga pateicībā sirsnīgi sabučoja gan savus vecākus, gan mīļoto sieviņu, gan klipa režisori Žaklīnu, un prezentācijas noslēgumā, sakrāmējis dāvanas busiņā, kopā ar visu ģimeni devās uz mājām Liepājā.

Ainars Virga – “Kā kuģis”


Kasjauns.lv/Foto: Anete Jančevica