foto: Vida Press
Kurta Kobeina meitai jau 25! Tikpat cik tēvam, kad viņa nāca pasaulē
„Nirvana” līdera Kurta Kobeina 25 gadus vecā meita Frensisa Bīna Kobeina atpūtā Havaju salās.
Slavenības
2018. gada 14. februāris, 13:22

Kurta Kobeina meitai jau 25! Tikpat cik tēvam, kad viņa nāca pasaulē

Kasjauns.lv

Grupas „Nirvana” mūziķa Kurta Kobeina (1967-1994) mazā meitiņa izaugusi. 25 gadus vecā Frensisa Bīna Kobeina nesen kā atzīmējusi gada kopābūšanas svētkus ar savu mīļoto puisi Metjū Kuku un manīta atpūšamies Havaju salu pludmalē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Vida Press
25 gadus vecais Kurts Kobeins ar jaundzimušo meitu 1992. gadā.

Grupas „Nirvana” mūziķim Kurtam Kobeinam bija 25 gadi, kad pasaulē nāca viņa vienīgais bērns. Arī meitai Frensisai Bīnai šobrīd ir 25 gadi. Viņa ir laimīga savā privātajā dzīvē un nesen kopā ar mīļoto vīrietis Metjū Kuku devusies romantiskās brīvdienās uz Havaju salām, kur pāris atzīmējis viena gada kopā būšanas svētkus.

Kurta Kobeina meita Frensisa Bīna Kobeina pludmalē

Grupas „Nirvana” mūziķa Kurta Kobeina 25 gadus vecā Frensisa Bīna Kobeina nesen kā atzīmējusi gada kopābūšanas svētkus ar savu mīļoto ...

gallery icon
11

Kurta Kobeina un viņa sievas dziedātājas un aktrises Kortnijas Lovas meita atpūtai pludmalē izvēlējusies melnu bikini. Frensisas Bīnas Kobeinas peldkostīms ir no zīmola „Frankies Bikinis” kolekcijas. Šīs firmas pludmales tērpus iecienījušas arī vairākas šovbiznesa zvaigznes, to skaitā dziedātāja Rita Ora un Kardašjanu klana jaunākā pārstāve Kailija Dženere.

Peldkostīms, kādā Frensisa Bīna Kobeina atpūtās Havaju salās, nav lēts. Internetveikalos šī modeļa bikini nopērkams par 84.85 eiro.

foto: Vida Press
Kurts Kobeins ar sievu Kortniju Lovu un meitu Frensisu Bīnu, apmeklējot 1993. gada MTV balvu ceremonijas vakaru Losandželosā.

Frensisa Bīna ir modele un māksliniece. Pirms 11 gadiem viņa pozēja žurnālam „Elle”, tērpusies sava tēva bieži valkātajā brūnajā džemperī un pidžamas biksēs. Frensisas fotogrāfijas bija iekļautas materiālā, kur slavenu rokzvaigžņu atvases pozē savu vecāku apģērbā. „Es izvēlējos pidžamu, jo tētis 1992. gadā bija tajā ģērbies, kad precējās ar mammu Havaju salās. Padomāju, ka būtu forši, ja izvēlētos tieši šo apģērbu,” tērpa izvēli savulaik komentēja Frensisa Bīna. „Viņš bija par slinku, lai uzvilktu smokingu, tāpēc apprecējās pidžamā!”

Frensisai Bīnai bija tikai 2 gadi, kad tēvs šķīrās no dzīves.

foto: Vida Press
Frensisa Bīna ar mammu Kortniju Lovu pirms diviem gadiem.

Pērn Kurta Kobeina meita bija izvēlēta par modes nama „Marc Jacobs” 2017. gada pavasara/vasaras kampaņas reklāmas seju.

Frensisas Bīnas 25 gadus ilgajā dzīvē jau aiz muguras ir viena šķirta laulība. 2014. gada 29. jūnijā viņa apprecējās ar mūziķi Jesaiju Silvu, taču 2016. gada martā Frensisa Bīna iesniedza tiesā laulības šķiršanas prasību. Kobeinas un Silvas laulība oficiāli šķirta aizvadītā gada nogalē.

foto: Vida Press
Frensisa Bīna Kobeina ar pirmo vīru Jesaiju Silvu 2015. gadā.

Frensisas Bīnas Kobeinas jaunā mīlestība ir grupas „The Ceremonies” līderis Metjū Kuks, ar kuru viņa ir kopā jau gadu.

Slavenā ģimene

gallery icon
4
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās