foto: Vida Press
Prese ziņo, ka “Spice Girls” atkal apvienosies ar visu Viktoriju Bekhemu sastāvā
Grupa "Spice Girls" bija 90. gadu sociāls fenomens, kas izmainījis populārās mūzikas un popkultūras virzienu.
Mūzika
2018. gada 3. februāris, 07:02

Prese ziņo, ka “Spice Girls” atkal apvienosies ar visu Viktoriju Bekhemu sastāvā

Kasjauns.lv

Izdevums “The Sun” ziņo, ka britu popgrupa “Spice Girls” nolēmusi atkal apvienoties un uzstāties kopā, par to saņemot 14 miljonus dolāru katra. Turklāt savu piekrišanu devusi pat Viktorija Bekhema!

“Spice Girls” ir angļu meiteņu popgrupa, kas tika izveidota 1994. gadā Londonā. Grupa sastāv no piecām solistēm Kerija Bekhemas (Victoria), Melānijas Braunas (Melanie B), Emmas Bantones (Emma), Melānijas Čisholmas (Melanie C) un Džerijas Halivelas (Geri). “Spice Girls” izlaida savu debijas singlu “Wannabe” 1996. gadā, bet pavisam grupai ir iznākuši 3 albumi un 10 singli.


Grupa pašķīrās 2001. gadā, kad dalībnieces uzsāka solokarjeru. Kopš tā laika sekoja vairāki mēģinājumi atkal apvienoties - 2007. gada 28. jūnijā grupa atkal sanāca kopā un izdeva albumu “The Return of Spice Girls”, bet 2016. gadā uz īpašu koncertu izdevās apvienoties vien trim grupas dalībniecēm – Džerijai, Melai B un Emmai.

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon
29


Grupas apvienošanai kategoriski iebilda futbola zvaigznes Deivida Bekhema sieva Viktorija Bekhema, uzsverot, ka viņa nekad neatsāks dziedāt. Taču kopš aizvadītās vasaras notikušas intensīvas pārrunas ar grupas dalībniecēm par apvienošanos, un nu tās esot vainagojušās panākumiem.

„Spice Girls” dalībnieces mēģinājumā

gallery icon
20


Prese vēsta, ka Viktorija Bekhema piekritusi atgriezties slavenajā kolektīvā, bet tikai ar vienu nosacījumu – viņai nebūs jādzied. Paredzams, ka “Spice Girls” piedalīsies kādā Ķīnas TV šovā, kā arī izlaidīs albumu ar savu labāko dziesmu izlasi, un, iespējams, taps jauns albums.