foto: Vida Press
Dženifera Anistone iepazīstināta ar Breda Pita bērniem!
Jaunākās baumas liecina, ka aktrise Dženifera Anistone nesen esot satikusi četrus no Breda Pita sešiem bērniem.
Slavenības
2018. gada 3. februāris, 12:46

Dženifera Anistone iepazīstināta ar Breda Pita bērniem!

Kasjauns.lv

Pēc skandalozās šķiršanās no sievas aktrises Andželinas Džolijas, Holivudas zvaigzne Breds Pits apbrīnojamā kārtā atbalstu radis pie bijušās sievas Dženiferas Anistones, informē slavenību žurnāls „In Touch”. Aktrise pat nesen esot tikusies ar Pita un Džolijas bērniem!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan Holivudas aktieru Breda Pita un Dženiferas Anistones attiecību līkloči bijuši gana sarežģīti, kāds paziņa izdevumam „In Touch” apliecinājis, ka aktrise spējusi bijušajam vīram piedot visu, kas reiz noticis un pēc ilgiem gadiem abi atkal sarunājoties. „Breda un Dženas attiecībās valda tāda saskaņa, kāda nav bijusi pēdējo gadu laikā,” pastāstījis ziņu pienesējs. „Viņi cenšas palīdzēt viens otram tikt galā ar konkrētā brīža raizēm.”

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon
15

Turklāt pavisam nesen Anistone satikusi četrus no Breda Pita bērniem viņa mājās Losfelizas rajonā Losandželosā!

Paziņa stāsta, ka notikušais nebijis iepriekš plānots. Tas noticis negaidīti, situācijas iespaidā. Anistone todien braukusi garām Pita mājai un iegriezusies, lai atdotu dāvanu – grāmatu par interjera dizainu, kas ir abu sirdslieta. Dženifera bijusi pārsteigta, satiekot četrus no bijušā vīra bērniem – Zaharu (13), Šilo (11) un deviņus gadus vecos dvīņus Vivjenu un Noksu.

Andželina Džolija ar bērniem Toronto

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem apmeklē Toronto starptautisko filmu festivālu Kanādā.

gallery icon
17

„Tā bija nozīmīga diena,” zinātājs apliecina izdevumam „In Touch”. „Bērni zināja, kas ir Džena, pazina no žurnāla fotogrāfijām un bija redzējuši pa TV. Taču viņi pret Dženu izturējās kā pret pavisam normālu tēva draugu.”

Neesot pagājis ilgs laiks, līdz mazie par tikšanos pastāstījuši savai mammai – kura par to nepavisam nav bijusi priecīga. „Protams, bērni devās mājās un pastāstīja Andželinai, ka satikuši „to lēdiju Dženiferu”. Kā gaidīts, Andželina par šādiem jaunumiem ļoti saniknojās. Viņa tūlīt pat sazvanījās ar Bredu un pateica, ka ir dusmīga. Kādam uzticamam draugam viņa atzinusi, ka Breds esot gājis par tālu.”

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon
41

Paziņa apgalvo, ka Breda Pita plānos šobrīd pavisam noteikti nav jauns strīds ar bijušo sievu. Īpaši tagad, kad viņiem atkal sākušās veidoties normālas attiecības un abi ir vienojušies par rūpēm par bērniem. Tā tikai sagadījies, ka bijusī sieva ieskrēja atdot dāvanu laikā, kad pie viņa ciemojās bērni. „Uztverot šo situāciju vēsu prātu, jāatzīst, ka Breds bērnus ar viņu iepazīstināja pavirši, kā „garām ejot”, kad viņi spēlējās,” stāstījumu noslēdz zinātājs.

Aktrises Dženiferas Anistones pārstāvis gan noliedzis runas, ka šāda tikšanās vispār būtu notikusi.

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon
13
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās