foto: Vida Press
Hercogienei Ketrīnai un princesei Diānai ir kāda rotaslieta, kas dārgāka par jebkuru no briljantiem
Hercogiene Ketrīna mantojusi vairākas no princesei Diānai savulaik piederējušajām rotaslietām ar briljantiem. Taču ir kāda pavisam vienkārša rota, kas abām dāmām mīļāka par visām.
Slavenības
2018. gada 29. janvāris, 18:31

Hercogienei Ketrīnai un princesei Diānai ir kāda rotaslieta, kas dārgāka par jebkuru no briljantiem

Kasjauns.lv

Hercogienei Ketrīnai, tāpat kā savulaik princesei Diānai, pieder daudz dažādu briljantiem rotātu juvelierizstrādājumu. Taču kāds vienkāršs kuloniņš ar iegravētu vārdu abām ir bijis un ir dārgāks par visu citu. Ne naudas izteiksmē, bet tā īpašā vēstījuma dēļ.

Apaļā dārgmetāla plāksnīte ar iegravētu vārdu „Viljams” princesei Diānai bija dāvana no vīra prinča Čārlza, ko viņa saņēma pēc pirmā dēla nākšanas pasaulē 1982. gadā. Arī hercogienei Ketrīnai ir līdzīgs kuloniņš, uz kura iegravēts viņas pirmdzimtā – prinča Džordža – vārds. Šādu īpašo rotu viņai uzdāvinājusi māsa Pipa, kura to iegādājusies Londonas modes preču veikalā „Merci Maman”. To apliecinājis firmas pārstāvis.

foto: Vida Press
Pēc pirmā dēla nākšanas pasaulē princese Diāna no vīra dāvanā saņēma zelta kuloniņu, uz kuru prinča Čārlza rokrakstā bija iegravēts vārds „Viljams”.

„Diānai ģimene bija viena no vissvārīgākajām vērtībām, tāpēc nav brīnums, ka tas atspoguļojās arī viņas juvelierizstrādājumos – personalizētās rotās un amuletos ar īpašu nozīmi,” norādījis „Merci Maman” pārstāvis. „2013. gadā Pipa Midltone turpināja šo ģimenes tradīciju, uzdāvinot savai māsai Kembridžas hercogienei Ketrīnai mūs „Personalizēto hercogienes kaklarotu”, šādi atzīmējot prinča Džordža nākšanu pasaulē. Uz plāksnītes ar roku iegravēts prinča pilnais vārds, līdzās ir zēna silueta kulons un sirsniņa ar iegravētu burtu „V”, simbolizējot princi Viljamu.”

foto: Vida Press
Princeses Diānas kulons ar dēla prinča Viljama vārdu.

Princeses Diānas saderināšanās gredzens ar safīru un briljantiem, ko tagad mantojusi Ketrīna

Princeses Diānas saderināšanās gredzens ar safīru un briljantiem.

gallery icon
38