Fani pamatīgi nokritizē jauno "Top Gear" ar Metu Leblanku. VIDEO
„Klauni mašīnā, kas cenšas būt smieklīgi,” tā jaunos „Top Gear” vadītājus Metu Leblanku (attēlā), Krisu Evansu un Sabīni Šmitu raksturojuši TV šova fani. Viņi sola pārraidi neskatīties!
Slavenības
2016. gada 10. aprīlis, 04:28

Fani pamatīgi nokritizē jauno "Top Gear" ar Metu Leblanku. VIDEO

Jauns.lv

Uzticīgajiem motošova „Top Gear” („Gāzi grīdā”) faniem nepavisam nepatīk jaunais šovs, kurā kolorīto vadītāju Džeremiju Klārksonu aizstājis aktieris Mets Leblanks, kuru labāk pazīstam pēc komēdijseriāla „Draugi”. Tūkstošiem fanu pauduši savu nepatiku jaunajam šovam!

„You Tube” esošajā „Top Gear” kanālā ievietotais jaunās sezonas reklāmas rullītis saņēmis rekordlielu negatīvu balsu skaitu. Vairāk nekā 52 000 skatītāju uzklikšķinājuši pogai, kas rāda īkšķi uz leju. Salīdzinājumam – tikai 12 921 fanu pauduši atbalstu Meta Leblanka vadītajai pārraidei, dodot tai pozitīvu vērtējumu ar augšup vērstu īkšķi.

Fani telekanāla BBC vadībai pārmetuši, ka populārais britu šovs tagad esot pārlieku amerikanizēts, turklāt jaunajiem tā vadītājiem – Metam Leblankam, Krisam Evansam un Sabīnei Šmitai – nepiemītot tas lieliskais humors, kāds bija Džeremijam Klārksonam, Ričardam Hamondam un Džeimsam Mejam.

„Es labāk izbakstīšu sev acis ar sarūsējušu dakšu, nekā skatīšos jauno „Top Gear”,” vēstīts kādā no daudzajiem kritiskajiem komentāriem. „Izskatās, klauni mašīnā ļoti cenšas būt smieklīgi, jeb arī šis ir veids, kā sabojāt vienu no visu laiku labākajiem šoviem,” uzrakstījis kāds cits.

Daudzi jo daudzi komentāru rakstītāji pieprasījuši telekanāla BBC2 vadībai atjaunot darbā Džeremiju Klārksonu, kuru tie pērn atlaida par roku palaišanu pret šova producentu.

Faniem nepatīk neviens no trim vadītājiem. Daudzi uzskata, ka arī Kriss Evanss ir slikts kolorītā un iepriekš neparedzamā Klārksona aizvietotājs, turklāt humors izskatoties kā laikus jau iepriekš scenārija ierakstīts.

Daudzi zvērējuši jauno „Top Gear” sezonu vispār neskatīties, tā vietā dodot priekšroku straumēšanas vietnē „Amazon Prime” veidotajam konkurējošajam šovam, kurā darbojas visi trīs sabiedrībā iemīlētie bijušie „Top Gear” vadītāji.

„Top Gear” jaunās sezonas reklāmas rullītis

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press