Vūpija Goldberga izdod medikamentu līniju sievietēm. Sastāvā arī marihuāna
Holivudas aktrise Vūpija Goldberga sadarbībā ar marihuānas eksperti Maiju Elizabeti nodibinājusi kompāniju „Woopi & Maya”. Tajā iekļauti ārstnieciski produkti, kuru sastāvā ir marihuāna. Aktrises izstrādātā līnija palīdzēs sievietēm, kas cieš no menstruāciju izraisītām spazmām.
Slavenības
2016. gada 10. aprīlis, 11:35

Vūpija Goldberga izdod medikamentu līniju sievietēm. Sastāvā arī marihuāna

Jauns.lv

Holivudas aktrisei Vūpijai Goldbergai (60) rūp sieviešu veselība. Ekrāna zvaigzne izdevusi produktu sēriju, kas sola mazināt menstruāciju sāpes. Šīs zāles gatavotas no... marihuānas!

Aktrise Vūpija Goldberga sadarbībā ar marihuānas eksperti Maiju Elizabeti izstrādājusi ārstniecisku produktu līniju „Woopi & Maya”, kuru sastāvā iekļauta apreibinošā viela marihuāna. Veikalu plauktos tā nonāks jau šomēnes, taču būs nopērkama tikai Kalifornijā. Turklāt šīs sērijas medikamentus varēs nopirkt tikai tie, kuriem ir īpašas ārstu izsniegtas medicīniskās marihuānas kartes. Marihuāna legalizēta vairumā ASV štatu tikai medicīniskiem mērķiem.

Goldberga uzsvērusi, ka viņas ārstnieciskajā marihuānas sērijā iekļautie produkti eiforiju nesniegs. Tie nav paredzēti, lai apreibinātos, bet gan lai atvieglotu konkrēto veselības problēmu. „Šis produkts radīts, lai jūs varētu atbrīvoties no [menstruāciju spazmu izraisītā] diskomforta,” aktrise paskaidrojusi intervijā žurnālam „Vanity Fair”. „Personīgi es uzskatu, ka zāles pīpēšanai nav ne vainas, taču vairums cilvēku nevar smēķēt zāli un iet uz darbu.”

„Šos flakoniņus var ielikt kabatā. Jūs darbā varat uzziest smēri uz vēdera vai muguras lejasdaļas un, kad atgriezīsieties mājās, ieiet sāpes remdinošā vannā, kā arī apgatavot tēju. Šie līdzekļi atvieglos sāpes un ļaus jums strādāt visu dienu,” norāda Vūpija.

Goldberga neiebilst, ja ļaudis šad tad ievelk kādu marihuānas dūmu, taču ikdienā, līdzīgi kā aktieris Leonardo di Kaprio, dod priekšroku elektroniskajām cigaretēm. „Pirms četriem gadiem atmetu smēķēšanu un secināju, ka vairs nevaru pīpēt arī zāli, tāpēc sāku lietot elektroniskās cigaretes,” norāda aktrise. „Atvieglojums, kādu guvu no elektroniskās cigaretes, bija atšķirīgs no tā, kādu guvu, agrāk smēķējot. Šo procesu es daudz labāk varēju kontrolēt.”

Vūpija atzīst, ka izstrādāt ārstniecisko marihuānas produktu sēriju, kas palīdz pret menstruāciju radītajām spazmām, viņu pamudinājušas mazmeitas, kas cieš no šīs sieviešu problēmas.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press