Rikijs Mārtins atradis jaunu draugu. Sīrieti! FOTO
Latino dziedātāja Rikija Mārtina dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Viņu vienojot romantiskas jūtas ar sīriešu-zviedru izcelsmes mākslinieku Ivanu Jozefu.
Slavenības
2016. gada 10. aprīlis, 14:36

Rikijs Mārtins atradis jaunu draugu. Sīrieti! FOTO

Jauns.lv

Pirms diviem gadiem populārais puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins (44) izšķīrās no sava ilggadējā partnera Karlosa Gonsalesa. Nu mūziķa dzīvē ienācis jauns draugs – sīriešu izcelsmes mākslinieks Ivans Jozefs (Jwan Yosef).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nesen Rikijs Mārtins un 32 gadus vecais mākslinieks Ivans Jozefs, par kuru baumo kā dziedātāja jauno mīlestību, manīti kopīgi ieturam pusdienas „La Scala” restorānā Losandželosā, kopīgi staigājam pa Beverlihilsas ielām un kopīgi atpūšamies Malibu pludmalē.

Rikijs Mārtins un Karloss Gonsaless kopā bija sešus gadus un izšķīrās 2014. gadā. Kopš tā laika ārzemju plašsaziņas līdzekļi regulāri sekojuši līdzi mūziķa ikdienas gaitām un centušies izdibināt, vai viņa dzīvē ienākusi jauna mīlestība un vai dziedātājs atkal vēlas nodibināt jaunas ilglaicīgas partnerattiecības.

Pirmās runas, ka Rikijs Mārtins atkal atradis draugu, parādījās aizvadītajā nedēļā, kad viņš kopā ar mākslinieku Ivanu Jozefu manīts Tokijā, Japānā. Patiesībā, šīs baumas izplatīja pats Jozefs, sociālajos tīklos publiskojot abu kopīgu attēlu un parakstot to sekojošiem vārdiem: „Acīmredzams, ka mēs dibinām grupu.”

Ivans Josefs ir mākslinieks, kurš dzīvo un strādā Londonā (Apvienotajā Karalistē) un Stokholmā (Zviedrijā). Viņš ir sīriešu-zviedru izcelsmes un ir dzimis 1984. gadā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press