Eltona Džona vīrs krāpis viņu ar citiem vīriešiem
Deivids Fērnišs pavadījis laiku kopā ar savu 34 gadus veco fitnesa treneri Deniju Viljamsu un vēl kādu vīrieti.
Slavenības
2016. gada 11. aprīlis, 10:22

Eltona Džona vīrs krāpis viņu ar citiem vīriešiem

Jauns.lv

„Eltonu Džonu nodevis vīrs-krāpnieks!” – šādu skaļu paziņojumu izteicis žurnāls „National Enquirer”, piešķirot vēl krietnu devu pikantuma ar apgalvojumu, ka kino producents Deivids Fērnišs (53) sarīkojis seksu trijatā ar kādu geju pāri.

Žurnāla „National Enquirer” veidotāji apgalvo, ka 69 gadus vecā klavieru virtuoza sera Eltona Džona dzīvesbiedram bijušas seksuālas attiecības ar kādu geju pāri. Pēc piekoptā grupveida seksa visi trīs saglabājuši draudzīgas attiecības, tomēr nesen geju pāris vērsies pie „National Enquirer” redakcijas, par lielu naudu vēloties pastāstīt šo stāstu visai pasaulei. Uz izdevuma vāka vēstīts, ka tā lappusēs aplūkojamas sensacionālas Fērniša fotogrāfijas, pikantas mīlestības vēstules, kā arī sīki izklāstīts par notikušo seksu trijatā.

Par to, ka Fērnišam, iespējams, ir romāns ar savu fitnesa treneri, plašsaziņas līdzekļi baumoja jau pērn. Eltona Džona dzīvesbiedrs Denijam Viljamsam it kā esot nopircis divu guļamistabu dzīvokli Londonā. Abi vīrieši kopā pavadījuši daudz laika, to skaitā atpūtušies uz jahtas Portofino, kur viņiem kompāniju sastādījis vēl kāds vīrietis. Iespējams, „National Enquirer” pārdrošie apgalvojumi par intīma rakstura izklaidēm trijatā nav no „zila gaisa rauti”...

Fērnišs un treneris Viljamss iepazinās pirms pāris gadiem kādā no naktsklubiem. Kopš tā laika abi kļuvuši par labiem draugiem un kopā apmeklējuši ne vienu vien pasākumu, tajā skaitā ballējušies Eltona smalkajos Londonas apartamentos. Ļaunas mēles melš, ka bieži vien Denijs Viljamss sastādījis Fērnišam kompāniju, kad dzīvesbiedra nav bijis līdzās.

Lielākais britu tabloīds „The Sun on Sunday” vēsta, ka „Land Registry” nekustamo īpašumu dokumentos reģistrēts, ka Fērnišs jau 2013. gada aprīlī iegādājies divu guļamistabu dzīvokli Londonas dienvidos, par to samaksājot vairāk nekā 330 000 sterliņu mārciņu (460 000 eiro). Viņš arī ieguldījis līdzekļus remonta darbos un mēbeļu iegādē.

Kāds no filmu producenta paziņām laikrakstam norādījis, ka Fērnišs un Viljamss esot labi draugi, kas kopā bieži apmeklējuši uz geju auditoriju orientētus pasākumus. „Eltons nebija kopā ar viņiem, jo viņam nepatīk klubu atmosfēra un viņš bieži bija prom turnejā vai strādāja,” teic paziņa.

Deivids un Denijs arī kopā devušies ne vienās vien brīvdienās. Treneris Viljamss pat lidojis biznesa klasē uz Havaju salām, kur Fērnišs atzīmēja savu 51. dzimšanas dienu, kā arī abi kopā izklaidējušies Londonā.

Denijs Viljamss neslēpj, ka ir gejs. Taču viņam esot 13 gadus vecs dēls un 11 gadus veca meita, kas dzimuši attiecībās ar sievieti. Nu jau kādu laiku Viljamss Londonā strādā par personīgo treneri.

Viljamsa „Facebook” fotogrāfijās redzami attēli no viņa modeļa karjeras gadiem, to skaitā bilde, kurā atlētiskais vīrietis redzams puskails nometies četrāpus. Viņš arī publiskojis vairākas fotogrāfijas, kurās ir kopā ar Fērnišu.

Eltonam Džonam un Deividam Fērnišam ir divi dēli – Zaharijs (5) un Elija (3). Anonīmi informatori vēsta, ka pēc tam, kad Viljamss devies ballēties ar Fērnišu uz Havaju salām, abi dzīvesbiedri sākuši redzēties aizvien retāk...

Viljamss aizvien dzīvo Fērniša nopirktajā dzīvoklī, bet pats maksā tā īri.

Jautāts par attiecībām ar Eltona Džona dzīvesbiedru, Denijs Viljamss teic: „Mēs esam tikai draugi, tas ir viss, kas jebkad bijis. Esmu draugos ar viņiem abiem [Deividu Fērnišu un Eltonu Džonu].”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas