foto: Vida Press
Britu karaļnams ziņo: saderinājusies princese Eiženija
Princeses Eiženijas draugs Džeks Brūksbenks viņu bildinājis mēneša sākumā romantisku brīvdienu laikā Nikaragvā.
Slavenības
2018. gada 22. janvāris, 15:25

Britu karaļnams ziņo: saderinājusies princese Eiženija

Kasjauns.lv

Šogad britu karaļnamā gaidāmas divas kāzas: 19. maijā viens otram jāvārdu Vindzoras Svētā Džordža kapelā teiks princis Harijs un Megana Mārkla, bet jau rudenī šajā pašā vietā mūžīgu mīlestību solīs princese Eiženija un viņas mīļotais.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princis Endrū un viņa bijusī sieva Jorkas hercogiene Sāra Fērgusone paziņojuši prieka vēsti, ka viņu jaunākā meita princese Eiženija (27) gatavojoties kāzām.

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks.

gallery icon
28

Princeses ilggadējais draugs vīnu tirgotājs un bijušais bārmenis Džeks Brūksbenks (31) bildinājis savu izredzēto mēneša sākumā romantisku brīvdienu laikā Nikaragvā.

Jau nolikts, ka jaunais pāris kāzas svinēšot šā gada rudenī un laulību ceremonijai izvēlējušies to pašu vietu – Svētā Džordža kapelu Vindzorā – kur viens otram jā vārdu maijā teiks princis Harijs un Megana Mārkla.

foto: Vida Press
Princeses Eiženijas draugs Džeks Brūksbenks viņu bildinājis mēneša sākumā romantisku brīvdienu laikā Nikaragvā.

Oficiālo paziņojumu par saderināšanos savā „Twitter” kontā izplatījis karaļnams. „Jorkas hercogs un hercogiene ar prieku paziņo par princeses Eiženijas un Džeka Brūksbenka kunga saderināšanos,” tajā norādīts.

„Viņas karalaikā augstība un Brūksbenka kungs saderinājās Nikaragvā mēneša sākumā. Kāzas notiks 2018. gada rudenī Svētā Džordža kapelā Vindzorā. Turpmāka informācija sekos.”

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks iepazinās 2010. gadā Šveices kalnu kūrortā Verbjē, kur bija ieradušies slēpot kopā ar draugiem.

foto: Vida Press
Dažus mēnešus pēc iepazīšanās. Eiženija un Džeks sastapās 2010. gadā kalnu kūrortā Šveicē.

Par abu saderināšanos baumoja jau 2016. gada nogalē, kad Eiženijas pirkstā bija manīts gredzentiņš, kas rosināja domāt par nesen pieņemtu bildinājumu. Toreiz tā neizrādījās tiesa. Gredzens uz „saderināšanās pirksta” bija vien glīta rotaslieta bez simboliskas nozīmes.

Pāris tolaik izteicās, ka viens otram esot apsolījuši apprecēties nākamo divu gadu laikā. Šo solījumu viņi turējuši.

Runā, ka Eiženija bijusi dziļi satriekta, kad 2016. gada augustā uzzinājusi par māsas Beatrises šķiršanos no ilggadējā drauga Deiva Klārka. Viņa lūgusi savam draugam Džekam apsolīt, ka viņu attiecības nepiedzīvo līdzīgu iznākumu.

foto: Vida Press
Princese Eiženija bijusi dziļi satriekta, kad 2016. gada augustā uzzinājusi par māsas princeses Beatrises šķiršanos no ilggadējā drauga Deiva Klārka. Viņa lūgusi savam draugam Džekam apsolīt, ka viņu attiecības nepiedzīvo līdzīgu iznākumu. Attēlā (no kreisās): princese Beatrise, Deivs Klārks, princese Eiženija un Džeks Brūksbenks 2013. gadā.

Eiženijas ģimene Džeku jau pieņēmusi kā vienu no savējo loka. Eiženija vairākkārt redzēta izejam pilsētā kopā ar savu draugu un mammu.

foto: Vida Press
Eiženijas ģimene Džeku jau sen pieņēmusi kā vienu no savējiem. Pāris bieži redzēts izejam sabiedrībā kopā ar Eiženijas mammu Jorkas hercogieni Sāru Fērgusoni.

Džeks, kurš drīzumā ieprecēsies karaliskajās aprindās, nav skolojies universitātē. Viņš tā vietā devis priekšroku karjerai apkalpojošajā sfērā.

Eiženiju savaldzinājušas Džeka manieres un pašapziņa. Pašu Eiženiju nereti mēdz raksturot kā „netipisku karaļnama pārstāvi”, jo viņai ne pārāk patīk sekot karaļnama striktajam protokolam.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Pārim piemītot līdzīgi uzskati par darba ētiku. Džeks karjeru uzsācis no pašas „apakšas”. Vispirms viņš bijis bārmenis. Lēnām kāpjot pa karjeras kāpnēm, nu jau viņš ir sava vīnu tirgošanas biznesa īpašnieks.

foto: Scanpix/LETA
Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks paziņo par saderināšanos un pozē fotogrāfijām Bekingemas pilī.

Aizvadītā gada aprīlī pēc diviem Londonas mākslas galerijā nostrādātiem gadiem Eiženija paaugstināta amatā un iecelta par „Hauser & Wirth” modernās mākslas galerijas vadītāju.

foto: Scanpix/LETA
Eiženijas saderināšanās gredzens.

„Eiženija smagi strādā un labi pilda savu darbu,” izteicies kāds no princeses draugiem. „Paaugstinājums bija godam nopelnīts.”

Dzimtas koku pētnieki norādījuši, lai gan Džeks Brūksbenks it kā nāk no tautas, viņa dzimtā ir daudz aristokrātu. Radu rakstos rodami grāfi, baroni, bruņinieki un pat pāris karaļu! Džeks un Eiženija esot attāli radinieki.