foto: Vida Press
Baraks Obama prot romantiski pārsteigt. Lūk, kā viņš apsveicis sievu dzimšanas dienā
Barakam Obamam patīk sagādāt sievai Mišelai romantiskus pārsteigumus
Slavenības
2018. gada 20. janvāris, 12:27

Baraks Obama prot romantiski pārsteigt. Lūk, kā viņš apsveicis sievu dzimšanas dienā

Kasjauns.lv

Bijušais ASV prezidents Baraks Obama sievu Mišelu 54. dzimšanas dienā apsveicis romantiski, kā tikko iemīlējies jauneklis. Viņš sievai nosūtījis ziedu pušķi, kam klāt pievienota ar roku rakstīta zīmīte „Mišai”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bijusī pirmā lēdija Mišela Obama romantisko jubilejas sveicienu, ko saņēmusi no vīra, parādījusi arī saviem sociālo tīklu sekotājiem visā plašajā pasaulē. Attēlā redzama rožu un tulpju buķete, kā arī aploksne ar klāt pievienoto zīmīti.

Mīlošā Obamu ģimene

Mīlošā Obamu ģimene.

gallery icon
18

„Paldies, Barak Obama, par skaistajiem ziediem, kas mani šorīt sagaidīja birojā,” pateicībā raksta Mišela. „Tu esi mans labākais draugs, lielākais fans, zīmīšu un ziedu saņemšana no tevis nekad nekļūs vecmodīga.”

Mišela arī pateikusies saviem faniem: „Tiem daudzajiem cilvēkiem valstī, kas atsūtījuši apsveikuma kartītes vai uzrakstījuši sociālajos tīklos, – jums nav ne jausmas, cik ļoti mums ir patīkami dzirdēt no jums. Zinu, ka dzimšanas dienas dažkārt var būt rūgtensaldas (54!), taču jūsu cerīgie, cēlsirdīgie un siltuma pilnie vēstījumi mums vienmēr atgādina, cik laimīgi un svētīti esam.”

Otrajā sociālajos tīklos publiskotajā fotogrāfijā, Mišela parāda darba galdu, kur zem apsveikuma kartīšu grēdas redzams galda kalendārs. Tajā dzimšanas dienas datums apvilkts ar aplīti un tajā redzami (visticamāk) Baraka ierakstīti vārdi – „Daudz laimes dzimšanas dienā!”

foto: Instagram

Pats bijušais prezidents savā „Instagram” lapā Mišelas dzimšanas dienā publiskojis mīlīgu fotogrāfiju, kurā abi ar sievu sēž līdzās un viņš mīloši noraugās kundzē, ar kuru ir precēts jau vairāk nekā divas gadu dekādes. „Tu neesi tikai mana sieva un manu bērnu māte, tu esi mans labākais draugs,” raksta Obama. „Dievinu tavu spēku, tavu grāciju un tavu apņēmību. Mīlu tevi katru dienu aizvien vairāk. Daudz laimes dzimšanas dienā.”

Barakam patīk sagādāt romantiskus pārsteigumus. Pērn oktobrī, kad Mišela konferencē Pensilvānijā apsēdās uz sarunu ar TV producenti Šonu Raimsu, Baraks šīs tikšanās laikā iemanījās nodemonstrēt video par godu abu 25. kāzu gadadienai.

„Sveika, mīļā” – viņš uzrunāja sievu no video fragmenta. „Tu esi ne vien īpaša partnere; ne tikai lielisks draugs; kāds, kurš vienmēr licis man smaidīt; kāds, kurš vienmēr licis domāt, ka sekoju tam, ko uzskatu par pareizu; bet tu arī esi piemērs mūsu meitām un visai valstij.”

„Tavs spēks, tava grācija, tava apņēmība, tavs godīgums un fakts, ka visu to darot spēj izskatīties tik labi... ir apbrīnas vērts. Nav brīnums, ka cilvēki, kas tevi iepazīst tik labi kā es, tevī iemīlas. Šis pavisam noteikti ir pats labākais lēmums, kādu esmu pieņēmis – būt gana uzstājīgam, lai uzaicinātu tevi uz randiņu un tu beigās tam padotos. Es ceru, ka jūties tāpat.”

foto: Vida Press
Obamu pāris ar meitām Sašu un Māliju.

Mišelas Obamas saderināšanās gredzens

1991. gadā Baraks Obama bildināja savu izredzēto Mišelu Robinsoni, pasniedzot klasisku zelta saderināšanās gredzenu ar viena karāta briljantu.

gallery icon
13

Mišelas Obamas krāšņākās vakarkleitas

Mišela Obama ASV pirmās lēdijas godā aizvadījusi astoņus gadus un atzīta par vienu no modernākajām pirmajām lēdijām, kādas ASV bijušas.

gallery icon
30
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās