foto: Facebook.com
Anna Krimele ir mazuļa gaidībās
Anna Krimele ar vīru Rafaelu Krimelu ceļojumā Taizemē, 2018. gadu sagaidot.
2018. gada 17. janvāris, 05:41

Anna Krimele ir mazuļa gaidībās

Kasjauns.lv

Personības izaugsmes trenere Anna Krimele (agrāk Lieckalniņa), kas ar vīru Rafaelu Krimelu šovasar atzīmēs otro kāzu gadadienu, ir mazuļa gaidībās. Par to varēja pārliecināties arī, kādā pasākumā, ko Anna apmeklēja šīs nedēļas sākumā.

Anna Krimele treneres Paulas Freimanes fitnesa programmas prezentācijā

Personības izaugsmes trenere Anna Krimele treneres Paulas Freimanes fitnesa programmas prezentācijā 2018. gada 16. janvārī.

gallery icon
13

Kādreizējā TV šovu vadītāja Anna Lieckalniņa ar uzņēmēju Rafaelu Krimelu apprecējās 2016. gada 3. jūnijā. Krimele pēc kāzām kļuvusi par īstu ģimenes sievieti un daudz laika pavada kuplās ģimenes lokā – gan ar pašas meitu Anniju (16), gan viņas vīra Rafaela bērniem meitu Elzu (15) un dēlu Rinaldu (7). Tāpat Anna turpina sevi attīstīt profesionālās jomās, vada seminārus, turpina studēt, bet enerģiju smeļas sportiskās aktivitātēs.

Taujāta par gaidāmo ģimenes pieaugumu, par kuru jau sāk runāt arī sabiedrībā zināmo cilvēku aprindās, viņa sirsnīgā balsī žurnālam “Kas Jauns” noteica: „Es pat nezinu, ko atbildēt... Šādas lietas nav mūsu rokās. Ja mums Dieviņš dos, tad būs. Domāju, ka ir par agru kaut ko tagad komentēt!”

foto: Juris Rozenbergs
Anna Krimele šo otrdien treneres Paulas Freimanes fitnesa programmas prezentācijā. To, ka ir mazuļa gaidībās, Anna nenoliedz, vienīgi izsakās, ka komentārus sniegt, viņasprāt, vēl par agru.


Šo gadu Anna ar vīru Rafaelu un abu atvasēm sagaidījuši, esot kopīgā ceļojumā Taizemē – Kočangā, kas ir neliela, klusa sala, piemērota mierīgai atpūtai dabā. „Ar vīru jau bijām šajā vietā pērn. Šogad devāmies turpat kopā ar bērniem,” pastāstīja Anna, pēc kuras auguma aprisēm jau nojaušams, ka viņa ir māmiņas cerībās.

Daiļā Anna Lieckalniņa TV šovā „Dejo ar zvaigzni 4”

gallery icon
109