Skaistums prasa upurus. Paltrova ļauj sevi sadzelt bitēm
Holivudas aktrise Gvineta Paltrova ir gatava izmēģināt teju visus dabiskos līdzekļus, kas sola uzturēt jaunību un skaistumu. Nesen viņa ļāvusies, lai sadzeļ bites. Lai gan aktrisei ļoti rūp skaistums, ikdienā viņa nereti iziet ielās nekrāsojusies. Paltrova uzskata, ka dzīve Losandželosā satuvina ar dabu, tāpēc daudz vieglāk ir nedomāt par krāsošanos ikdienā.
Slavenības
2016. gada 12. aprīlis, 11:41

Skaistums prasa upurus. Paltrova ļauj sevi sadzelt bitēm

Jauns.lv

Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (43) ļāvusies nevienai vien dīvainai procedūru, lai iemantotu nevīstošu jaunību. Nesen zvaigzne atklājusi, ka skaistuma vārdā ir gatava ciest arī sāpes.

Aktrise Gvineta Paltrova ir kaislīga veselīga dzīvesveida piekritēja, viņa ievēro makrobiotisko diētu un arī skaistumu cenšas uzturēt dažādiem – nereti dīvainiem – „tautas” līdzekļiem. Daudzus izbrīnīja, kad aktrise savulaik atklāja, ka ļāvusies vagīnas tīrīšanai ar tvaiku. Savukārt nesenā intervijā ar izdevuma „New York Times” pārstāvi Paltrova atzinusi, ka dabiskā skaistuma iegūšanas nolūkos ļāvusies, lai viņu sadzeļ bites!

Kad vairums slavenību iziet sabiedrībā ar lūpām, kas uztūkušas kā bišu sadzeltas, izskaidrojums vienmēr ir viens – viņas ļāvušās plastikas ķirurga adatai un piepildījušas lūpas ar filleriem.

Gvineta meklē veidus, kā iemantot skaistumu dabiskiem līdzekļiem, neizmantojot ķīmiju. Nu viņa pamēģinājusi to pati un ieteikusi arī citiem – bišu dzēlienus.

„Es kā izmēģinājuma trusītis vienmēr noprovēju visu,” atzinusies aktrise. „Man jāpamēģina viss. Esmu atvērta visam. Ļāvu, lai mani sadzeļ bites. Tā ir gadu tūkstošiem sena terapija, ko dēvē par apiterapiju. Cilvēki to pielieto, lai atbrīvotos no iekaisuma un rētām. Tā ir apbrīnojama metode, ja iedziļināties un to izpētāt sīkāk.”

Taču šī metode bijusi par traku pat visu pamēģināt gribošajai Holivudas dīvai. „Ak, Dievs, cik tas ir sāpīgi,” teic Paltrova.

Gvineta atzinusi, ka neraugoties uz to, ka ļoti rūpējas par skaistumu, viņa bieži mēdz iziet ielās bez sejas dekoratīvās kosmētikas. Aktrise uzskata, ka dzīve Losandželosā satuvina vairāk ar dabu un tāpēc daudz vieglāk ir nedomāt par krāsošanos ikdienā.

„Es ikdienā parasti nelietoju daudz kosmētikas. Losandželosā tu pavadi audz laika ārā, dodies pārgājienos, peldi,” stāsta Gvineta. „Ir sajūta, ka esi daudz vairāk saistīta ar dabu. Bieži vien es uzklāju tikai skropstu tušu un mazliet vaigu sārtuma.”

Paltrova teic, ka viņas 11 gadus vecā meita Epla bieži vien mudinot mammu lietot vairāk kosmētikas. „Es neizmantoju bronzeri,” norāda aktrise. „Tev jāpiemīt zināmai prasmei, lai lietotu bronzeri, konsīleri un BB krēmu – produktus, ko man nemitīgi iesaka meita. Viņa skatās YouTube un saka visu, kas patīk un kas ne.”

11 gadus vecajai Eplai jau pašai ir ļauts lietot kosmētiku, taču pagaidām mamma noteikusi, ka meita krāsoties drīkst tikai dzīvojoties pa māju, ne izejot sabiedrībā. „Mājās es viņai ļauju to, kas patīk,” norāda Gvineta. „Eplai patīk eksperimentēt. Es nelaižu viņu ārā no mājas ar nogrimētu seju. Manuprāt, viņai skaistumkopšana dienās interesēs krietni vairāk nekā man.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press