Tā Krievijā priesteris izdzen ļaunumu. Upuris - kāds nepaklausīgs šoferis. VIDEO
Garīdznieks, sitot šoferim ar krustu pa galvu, nekautrējās arī viņu nolamāt.
Trakā pasaule
2016. gada 12. aprīlis, 15:12

Tā Krievijā priesteris izdzen ļaunumu. Upuris - kāds nepaklausīgs šoferis. VIDEO

Jauns.lv

Kāds Novosibirskas iedzīvotājs piedzīvoja garīdznieka uzbrukumu, un tas viss strīda dēļ tirdzniecības centra stāvlaukumā. Priesteris atkārtoti sita vīrietim ar krustu pa galvu. Konflikta dalībnieki tika nogādāti policijā, kur viens pret otru uzrakstīja iesniegumus.

Kašķis izcēlās 10. aprīļa svētdienas vakarā pie tirdzniecības centra "Galerija Novosibirska". Konflikta dalībnieks Vadims Maļcevs pastāstīja, ka braucis ar auto pa Gogoļu ielu virzienā uz Sarkano prospektu. Viņš vēlējies nogriezties pa labi, lai iebrauktu tirdzniecības centra stāvlaukumā. Parādījis pagriezienu, bet viņam ceļu aizšķērsojusi "Nissan" markas automašīna. Mašīna stāvējusi ar izslēgtu dzinēju, turklāt tajā bijis arī vadītājs.

"Es vienrez pamirkšķināju ar mašīnas lukturiem, otraiz pamirkšķināju - klusums. Uzpīpināju, pēc tam vēlrteiz uzpīpināju, bet - nulles reakcija," stāsta Maļcevs.

"Es izkāpu no auto, piegāju pie vadītāja un rādīju, lai viņš atver logu, " turpina vīrietis.

Es viņam teicu: "Cienītais, vai satiksmes noteikumi kādam eksistē? Aizvāciet mašīnu".

Viņš man, atvainojiet par citātu, ej ****, man sabojājies auto. Vadītājs meloja, jo pēc tam bez problēmām iedarbināja savu mašīnu un aizbrauca, tas notika tikai pēc tam, kad devāmies uz policiju, lai uzrakstītu iesniegumu.

Pēc vīrieša teiktā, viņš no kabatas izvilcis mazu skrūvgriezi un pateicis "Nissan" šoferim, ka pārdurs viņa mašīnas riepas, ja neaizvāks auto. Maļcevs devies uz mašīnas aizmuguri, lai imitētu riepu pārduršanu. Autovadītājs rīkojies nekavējoties, izkāpis no auto un sācis uz viņu kliegt.

"Mani aizskāra, ka rupeklībās tika pieminēta arī mana māte. Es nometu cepuri, noņēmu viņam brilles, atdevu tās viņam kreisajā rokā, saķēru viņu aiz viņa astītes. Gribēju, lai viņš atvainojas par saviem vārdiem. Bet tad no mugurpuses pienāca garīdznieks (viņš sēdēja automašīnas aizmugurē) un sāk man sist ar krustu pa galvu," sašutis stāsta Maļcevs.

Vīrietis vērsās medicīnas iestādē, lai novērtētu gūtās traumas. Viņš stāstīja, ka notiekošo redzējuši 15 garāmgājēji. Strīdu fiksējušas arī "Galerijas Novosibirska" kameras. Notikuma vietā ieradās arī kārtības sargi, kas aizturēja kautiņa dalībniekus un nogādāja policijā. Tur ķīviņa dalībnieki viens pret otru uzrakstījuši iesniegumus. Priesteris un viņa šoferis pret Maļcevu iesnieguši ziņojumu, ka viņš sabojājis viņu automašīnu.

Priesteris iekausta šoferi - video:


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas