foto: Vida Press
Dženifera Anistone ar vīru dzīvojot „šķirtas dzīves”. Vai tiešām vainojams Breds Pits?
Paklīdušas baumas, ka Dženiferas Anistones un Džastina Terū laulībā iezadzies saspīlējums.
Slavenības
2018. gada 12. janvāris, 16:24

Dženifera Anistone ar vīru dzīvojot „šķirtas dzīves”. Vai tiešām vainojams Breds Pits?

Kasjauns.lv

Kāds no slavenā pāra paziņām izdevumam „Life & Style” norādījis, ka aktrise Dženifera Anistone un aktieris un scenārists Džastins Terū, ar kuru viņa apprecējās 2015. gadā, dzīvojot „šķirtas dzīves”.

Vārdā nenosauktais paziņa žurnālam „Life & Style” apliecina, ka lielāko daļu aizvadītā gada Dženifera Anistone un Džastins Terū ne tikai pavadījuši katrs savā ASV krastā, bet bieži vien atradušies katrs citā valstī. Abi dzīvojot katrs pats par sevi nevis kā laulāts pāris.

Abi apvienojušies vien gada nogalē, kad kopīgi sagaidījuši jauno gadu Meksikā. Taču Anistone un Terū šajā ceļojumā ņēmuši līdzi draugus, pat pēc tik biežas šķirtības nevēloties pabūt kopā tikai divi vien. „Viņi nolēma doties ceļojumā kopā ar draugiem šajā laulībai tik sarežģītajā laikā,” izteicies paziņa. „Nedēļa tikai diviem vien būtu pārāk stresa pilna.” Paziņa uzskata, ja Anistone un Terū būtu ceļojumā devušies tikai divatā, agrāk vai vēlāk abi nonāktu līdz ne pārāk patīkamām sarunām. Ceļojot kompānijā, viņi sev šādus neērtus mirkļus centušies aiztaupīt. „Viņiem šķita, ka būs vieglāk un daudz relaksētāk, ja uzaicinās līdzi arī draugus,” bildis paziņa.

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon
13

Saspīlējums laulībā radies ļoti nepateicīgā laikā. Kāds cits paziņa slavenību žurnālam „In Touch” apgalvo, ka Dženifera šobrīd salabusi ar bijušo vīru Bredu Pitu un abi atkal sarunājoties. Šobrīd viņu attiecības esot visharmoniskākās, kādas tās bijušās pēc šokējošās šķiršanās 2005. gadā. „Breda un Dženas attiecībās valda tāda saskaņa, kāda nav bijusi pēdējo gadu laikā,” pastāstījis ziņu pienesējs. „Viņi cenšas palīdzēt viens otram tikt galā ar konkrētā brīža raizēm.”

foto: Vida Press
Dženifera Anistone un Breds Pits bija precējušies no 2000. gada līdz 2005. gadam.

Draugi apliecina, ka Dženiferai atbalsts šobrīd esot ļoti nepieciešams, lai viņa ar vīru spētu saglabāt laulību. „Patiesība ir tāda, ka šī laulība brūk,” uzskata vārdā nenosauktais paziņa, kuram šķiet, ka tas esot šīs laulības beigu sākums.

Dženifera Anistone un Džastins Terū dodas pa veikaliem Ņujorkā

gallery icon
13

Dženifera Anistone jau 20 gadus nēsā garus zābakus

gallery icon
17

Dženifera Anistone parāda briljantiem rotāto laulības gredzenu

Apmeklējot savas jaunākās filmas „She’s Funny That Way” pirmizrādes vakaru Losandželosā, jaunā sieva Dženifera Anistone pirmoreiz publiski parādījusi savu briljantiem ...

gallery icon
15