foto: REUTERS
Bilde izraisa murdoņu internetā: vai Ivanka Trampa gaida ceturto bērnu?
Slavenības
2018. gada 12. janvāris, 13:35

Bilde izraisa murdoņu internetā: vai Ivanka Trampa gaida ceturto bērnu?

Kasjauns.lv

Pēc tam, kad ASV prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka Trampa sociālajos tīklos "Instagram" un "Twitter" publicēja attēlu ar apsveikumu savam vīram 37. jubilejā, sociālajos tīklos sākās murdoņa par to, vai tiešām ASV pirmā meita gaida ceturto bērnu. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Apsveikumā vīram Ivanka Trampa raksta: "Daudz laimes, Džared! Paldies tev, ka esi vislieliskākais tēvs, vīrs un labākais draugs." Šo apsveikumu viņa papildināja ar abu fotogrāfiju, kurā Trampas vēders izskatās apaļš, turklāt viņa tam uzlikusi roku tā, kā to parasti gādīgi dara sievietes bērniņa gaidībās. 

Saprotot, ka noticis pārpratums, Trampa šim ierakstam pielika mirkļbirku #throwback, tādā veidā norādot, ka attēls tapis krietni senāk, kad viņa patiesi gaidīja bērniņu. Izrādījās, ka Trampa šo pašu attēlu bija publicējusi arī iepriekš, divus mēnešus pirms pasaulē laida dēliņu Teodoru. 

Tik dažādā Ivanka Trampa. Neredzēti FOTO no bērnības un pusaudžu gadiem

Neredzēti Ivankas Trampas foto no bērnības un pusaudžu gadiem

gallery icon
78

ASV pirmā meita, kura darbojas arī kā sava tēva padomniece, pēdējā gada laikā bijusi spiesta balansēt starp savu karjeru un ģimenes dzīvi. "Es cenšos būt klāt vakaros un ķerties pie darbiem, kad bērni ir aizgājuši gulēt. Es jūtos svētīta, kad nokļūstu mājās vēlu, esmu nogurusi un, ielavoties viņu guļamistabās, redzu trīs veselīgus, piemīlīgus guļošus bērniņus," stāstīja Ivanka. 

Donalda Trampa vecākā meita Ivanka Trampa

Donalda Trampa vecākā meita Ivanka Trampa.

gallery icon
65


 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās