foto: Vida Press
Toties viņi ir slaveni! Ne pārāk izskatīgu tēvu smukās meitas
Aktrise Līva Tailere ar tēti, grupas "Aerosmith" mūziķi Stīvenu Taileru.
Slavenības
2018. gada 13. janvāris, 06:40

Toties viņi ir slaveni! Ne pārāk izskatīgu tēvu smukās meitas

Kasjauns.lv

Slavenais teiciens „ābols no ābeles tālu nekrīt” ne vienmēr atbilst patiesībai. Reizēm tas krīt tālu. Pat ļoti tālu...

Stīvens un Līva Taileri

foto: Vida Press

Grupas „Aersomith” līderi Stīvenu Taileru nevar pieskaitīt skaistākajiem vīriešiem pasaulē, taču harizma mūziķim piemīt gan. Rokera meitai aktrisei Līvai Tailerei ir paveicies – skaisto ārieni viņa mantojusi no mammas bijušās modeles Bebē Bjuelas.

Šons un Dilana Penni

foto: Vida Press

Holivudas zvaigznei Šonam Pennam daba devusi tādus vaibstus, ka aktieris izskatās kā tikko pamodies. Taču viņa meita Dilana gan ir īsta skaistule. 26 gadus vecā jauniete ir aktrise tāpat kā abi viņas vecāki. Der atzīmēt, ka skaistumu Dilana mantojusi no mammas – aktrises Robinas Raitas, kuru savulaik daudzi pazina kā Kelliju no seriāla „Santa Barbara”.
Dilana ir ne tikai aktrise, bet arī modele.

Donalds un Ivanka Trampi

foto: Vida Press

Lai gan par pašreizējā ASV prezidenta Donalda Trampa ārieni joko jau gadiem ilgi, viņa meita Ivanka ir ne tikai gudra, bet arī skaista. Žurnāls „Maxim” ne reizi vien prezidenta padomnieci Ivanku Trampu ierindojis skaistāko slaveno amerikāņu sieviešu skaitā.

Rovans un Lilija Atkinsoni

foto: Vida Press

Visi zina mistera Bīna atveidotāju aktieri Rovanu Atkinsonu kā vienu no smieklīgākajiem komiķiem pasaulē. Aktiera 21 gadu vecā meita Lilija pievilcīgo ārieni mantojusi no mammas Sunetras Sastrijas, ar kuru Rovans Atkinsons laulībā nodzīvoja 25 gadus, bet 2015. gadā šķīrās. Viņu savaldzinājusi gados jauna teātra kolēģe.

Rons Hovards un Braisa Dallasa Hovarde

foto: Vida Press

Filmu „Da Vinči kods” un „Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus” režisora Rona Hovarda meita Braisa Dallasa Hovarde ir ne tikai talantīga aktrise, bet arī ļoti izskatīga jauna sieviete. Kinolentē „Juras laikmeta pasaule” viņa atveidojusi galveno lomu, bet franšīzē „Krēsla” atveidojusi vampīri Viktoriju.

Kvinsijs un Rašida Džounsi

foto: Vida Press

Komponistam un mūzikas producentam Kvinsijam Džounsam ir septiņi bērni un visas viņa meitas ir skaistules. Rašida filmējusies seriālā kā „Ofiss” („The Office”).


Kvinsijs Džounss un Kenija Kinski-Džounsa

foto: Vida Press

Komponista Kvinsija Džounsa otras meitas mamma ir aktrise Nastasja Kinski, no kuras Kenija mantojusi savu glīto ārieni. Skaistā Kenija ir modele, viņa sadarbojusies ar tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā „Stella McCartney” un „Calvin Klein”.