foto: Vida Press
Tā dzīvo Nikola Kidmena ar ģimeni. Aktrise nolēmusi šo māju pārdot
Aktrise Nikola Kidmena un viņas vīrs kantri mūziķis Kīts Urbans šo māju iegādājās 2007. gadā par 2.45 miljoniem dolāru. Tagad viņi to pārdod par 3.45 miljoniem.
Slavenības
2018. gada 14. janvāris, 12:05

Tā dzīvo Nikola Kidmena ar ģimeni. Aktrise nolēmusi šo māju pārdot

Kasjauns.lv

„Oskara” balvas laureāte austrāliešu aktrise Nikola Kidemna ar vīru kantri mūziķi Kītu Urbanu pārdod savu lauku māju Frenklinā, Tenesijas štatā, ASV.

foto: EPA/LETA
Nikola Kidemna un Kīts Urbans.

Aktrise Nikola Kidmena un viņas vīrs mūziķis Kīts Urbans šo piemīlīgo lauku māju Tenesijas štatā iegādājās 2007. gadā, par īpašumu samaksājot 2.45 miljonus ASV dolāru.

Nikola Kidmena pārdod lauku māju Tenesijas štatā

Aktrise Nikola Kidmena un viņas vīrs kantri mūziķis Kīts Urbans šo māju iegādājās 2007. gadā par 2.45 miljoniem dolāru. Tagad ...

gallery icon
13

Šobrīd pāris 36 akru (14.5 ha) lielo īpašumu nolēmis pārdot. Nekustamo īpašumu tirgū māja izreklamēta kā „īstena miera osta”. Jaunais īpašnieks līdz ar māju savā īpašumā iegūs arī viesu namiņu, stalli un dārzu. Īpašums atrodas kalna virsotnē, un no tā paveras jauka lauku ainava. Teritorijā, ko no iežogo sēta un slēdzami vārti, pieejamas arī vairākas takas pastaigām svaigā gaisā.

Nikola Kidmena un Kīts Urbans kantri mūzikas balvu vakarā

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena kopā ar vīru kantri mūziķi Kītu Urbanu apmeklē kantri mūzikas balvu vakaru „CMT Music Awards”.

gallery icon
15

465 kvadrātmetru lielajā mājā ir četras guļamistabas, četras vannasistabas, formāla viesistaba ar velvētiem griestiem, omulīga dzīvojamā istaba ar kamīnu un plaša virtuve ar ēdamzonu. Franču stila stiklotās durvis ved uz iekšpagalmu, kurā labiekārtota atpūtas zona ar grilu.

Nikolai Kidmenai 50!

Nikolai Kidmenai 50!

gallery icon
81

Vēl mājā ierīkots darba kabinets, sporta zāle un mediju telpa.

Nikola Kidmena un Kīts Urbans māju pārdod par 3.45 miljoniem ASV dolāru.

Nikola Kidmena ar meitām

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena ar meitām Sandeju un Feitu.

gallery icon
17