Aksels Rouzs uzbrauc uz skatuves ar lauztu kāju. FOTO
Grupas „Guns N’ Roses” līderis Aksels Rouzs gatavs uzstāties pat ar lauztu kāju.
Slavenības
2016. gada 13. aprīlis, 05:05

Aksels Rouzs uzbrauc uz skatuves ar lauztu kāju. FOTO

Jauns.lv

80. un 90. gados populārā amerikāņu rokgrupa „Guns N’ Roses” atkal devusies turnejā. Grupas solists Aksels Rouzs (54) uz koncertu Lasvegasā ieradās ratiņkrēslā... Lauztas kājas dēļ dziedātājs neparko nebija gatavs apbēdināt fanus un atcelt grupas šovus!

Jau pašu ierašanos uz skatuves ratiņkrēslā Aksels Rouzs padarīja par šovu. Ratiņkrēslu nestūma kāds no grupas biedriem vai medicīnas iestāžu personāls, bet gan glītas ļoti minimāli apģērbtas meitenes. Dziedātāja kreisās kājas bikšu stara bija atrotīta līdz ceļgalam, publikai demonstrējot ieģipsēto kāju. Pats Rouzs bija ģērbies kā slavas ziedu laikos deviņdesmitajos gados – melnās biksēs, melnā ādas jakā ar kniedēm un, protams, nebija aizmirsis par savu „firmaszīmi” sarkano galvas apsēju.

Par spīti pārvietošanās grūtībām dziedātājs bija labā noskaņojumā un koncerta laikā ieņēma speciāli viņam izveidoto „troni” – platformu, uz kuras sēžot viņš izpildīja „Guns N’ Roses” repertuāru.

Uz skatuves kopā ar Akselu Rouzu bija arī pārējie fanu iemīļotie mūziķi – ģitārists Slash (50) un basists Dafs Makagans (52).

Koncerta dienā Aksels Rouzs saviem sociālo tīklu sekotājiem pastāstīja, ka lauzis kāju un viņam bijis nepieciešams veikt ķirurģisku manipulāciju, lai to „atkal saliktu kopā”. „Lūk, kas notiek, kad dari to, ko neesi darījis jau gandrīz 23 gadus,” viņš rakstīja savā vēstījumā. Rouzs faniem atrādījis arī video, kurā ārste stāsta viņam par savainojumu. Mūziķim konstatēts pēdas piektā metatarsālā kaula lūzums. Lai Rouzs atkal varētu staigāt, bijis nepieciešams veikt operāciju. Ārstei nācies salikt kopā kaulus, izmantojot plātnes un skrūves.

Aksels Rouzs uzstājas ar lauztu kāju


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press