foto: LETA
Novērtē! Ar šo dziesmu Liene Greifāne grib pārstāvēt Latviju Eirovīzijā
Liene Greifāne 2011. gadā pārstāvēja Latviju konkursā "Jaunais vilnis".
Mūzika
2018. gada 4. janvāris, 14:39

Novērtē! Ar šo dziesmu Liene Greifāne grib pārstāvēt Latviju Eirovīzijā

Kasjauns.lv

Dziedātāja Liene Greifāne publiskojusi oficiālo video dziesmai “Walk The Talk”, ar kuru viņa startē starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija nacionālajā atlasē “Supernova 2018”. Liene ir viena no pieredzes visbagātākajām konkursa dalībniecēm - 2008. gadā bija grupas “Pirates of the Sea” bekvokāliste Eirovīzijā finālā un vairākas reizes uz Eirovīziju pretendēja kā soliste un dziesmu autore.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Supernova 2018” norisināsies februārī,  tā 21 dalībnieks startēs trīs pusfinālos, katra pusfināla divi labākie dosies uz konkursa finālu, bet tā uzvarētājs pārstāvēs Latviju Eirovīzijā, kas šogad notiks Portugālē.

Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa „Supernova 2018” dalībnieki

Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa „Supernova 2018” dalībnieki.

gallery icon
18

Konkursā “Supernova 2018” startēs Agnese Stengrevics ar dziesmu "You Are My World", Liene Greifāne ar "Walk the Talk", Mionia ar "You", Laura Rizzotto ar "Funny Girl", Madara ar "Esamība", Katrine Lukins ar "Running Red Lights", Monta ar "1000 Roses", kā arī Jenny May ar dziesmu "Soledad", Markus Riva ar dziesmu "This Time", Edgars Kreilis ar "Younger Days", Ritvars ar "Who's Counting?", Lauris Valters ar "Lovers Bliss", kā arī Ed Rallidae ar dziesmu "What I Had With You", "In My Head" ar dziesmu "Sunset", "Dvīnes" ar dziesmu "More Than Meets the Eye", "Hypnotic" ar dziesmu "Pray", "Sudden Lights" ar dziesmu "Just Fine", "Kris & Oz" ar dziesmu "Morning Flights", "Rahu the Fool" ar dziesmu "Oh, Longriver", "Riga Reggae" ar dziesmu "Stop the War U2", kā arī "Katrīna Gupalo & the Black Birds" ar dziesmu "Intoxicating Caramel".

Liene Greifāne TV 3 šovā „Izklausies redzēts”

gallery icon
41

Rakovskas triumfs! Konkursa "Supernova 2017" fināla spilgtākie mirkļi

Konkursa “Supernova 2017” fināls 2017. gada 26. februārī. Finālā uzvarēja un Eirovīziju Latviju pārstāvēs Agnese Rakovska ar grupu "Triana Park".

gallery icon
190