Šai dāmai riebās, kā pati izskatās selfijos, tāpēc viņa sagādāja sev jaunu seju. FOTO
Kopumā viņa par savu jauno seju – seju, kura beidzot derot selfijiem! – iztērējusi apmēram 15 000 eiro.
Trakā pasaule
2016. gada 14. aprīlis, 04:49

Šai dāmai riebās, kā pati izskatās selfijos, tāpēc viņa sagādāja sev jaunu seju. FOTO

Jauns.lv

Cilvēki nereti mēdz būt nemierā ar savu izskatu, taču lielākā daļa ar to samierinās. Šīs sievietes motivācija iegūt sev citu izskatu bija šāda: ieraugot sevi fotogrāfijās sociālajos tīklos, viņa tik ļoti sev nepatika, ka nolēma iegūt citu seju.

28 gadus vecā Šelija Skinna no Londonas atzīts, ka jau ilgus gadus nespēj fotografēties pašbildēm jeb tā sauktajiem selfijiem, kā arī ienīst savu seju, ja to kāds fotoobjektīvā fiksējis no sāna, profilā. Seviški nepatīkami esot bijis brīžos, kad draugi un paziņas Šeliju „ietagoja” jeb atzīmēja savos attēlos.

Kompleksos par savu izskatu šī angliete grima jau kopš 16 gadu vecuma. Pirms četriem gadiem jaunā sieviete veica acu lāzeroperāciju, kas ļāva beidzot nevalkāt brilles. Brīdi vēlāk sievietei gadījās salauzt degunu, padarot to nedaudz līku. Kopā ar no dabas esošo deguna ne pārāk izteikto kūkumu, Šelija secināja, ka deguns ir tas, kas jālabo kā nākamais. Visbeidzot viņu nokaitināja arī dubultzods, kas redzams sānu fotogrāfijās, un  ar tauku atsūkšanas metodi viņa atbrīvojās arī no tā.

Kopumā viņa par savu jauno seju – seju, kura beidzot derot selfijiem! – iztērējusi apmēram 12 tūkstošus britu mārciņu jeb 15 000 eiro. Tagad Šelija Skinna no rītiem mostas laimīga par to, kā izskatās, kā arī, attēlus nežēlojot, piepilda ar saviem selfijiem kontus sociālajos tīklos. „Esmu saviļņota par rezultātiem,” viņa secina.

 

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix