Lindseja Lohana saderinājusies! Kurš ir laimīgais? FOTO
Gadiem ilgi Lindsejas Lohanas ģimene nebija redzēta visa kopā. Aktrise vairākus gadus ar tēvu pat nesarunājās. Draugi teic, ka grupas „Duran Duran” koncertā visi sanākuši kopā, lai atzīmētu Lindsejas saderināšanos ar krievu uzņēmēju Jegoru Tarabasovu (attēlā fonā).
Slavenības
2016. gada 14. aprīlis, 12:21

Lindseja Lohana saderinājusies! Kurš ir laimīgais? FOTO

Jauns.lv

Skandalozās aktrises Lindsejas Lohanas (29) zeltnesī mirdz spožs gredzentiņš. Aktrise kopā ar līgavaini, mammu, tēti un jaunāko māsu atzīmējusi saderināšanos, kopīgi apmeklējot grupas „Duran Duran” koncertu Ņujorkā. Jau gadiem ilgi visa ģimene nebija redzēta kopā. Nu tas beidzot noticis.

Aizvadītajā nedēļas nogalē aktrise Lindseja Lohana esot saņēmusi bildinājumu un gredzenu ar milzīgu smaragdu no sava drauga, krievu uzņēmēja Jegora Tarabasova, ar kuru ir kopā nepilnu gadu, – tā apgalvo aktrises draugi.

Gadiem ilgi Lindsejai nebija labas attiecības ar tēvu Maiklu Lohanu, taču saderināšanos visa ģimene atzīmējusi kopā. Uz grupas „Duran Duran” koncertu Lindseja bija devusies ar līgavaini Jegoru Tarabasovu (22), viņas jaunākā māsa Ali Lohana (22), brālis Maikls, mamma Dīna (53) un tētis Maikls (55), kuri laulību šķīruši vēl 2007. gadā.

Lindseja visu vakaru staroja priekā, dejoja mūzikas ritmā, dziedāja līdzi atpazīstamākajām dziesmām un uzņēma „selfijus”. Pasākumu aktrise apmeklēja ziloņkaula krāsas bikšu kombinezonā un izteikti dziļu dekoltē.

Lindsejas pārstāvis noliedzis runas par saderināšanos, bet nav sniedzis sīkākus paskaidrojumus, kāpēc gan aktrise nēsā gredzenu uz šī zīmīgā zeltneša, un kāpēc tieši tagad ģimene pēc ilgiem nesaskaņu gadiem atkal sanākusi kopā.

Lindseja ar tēvu Maiklu nesarunājās vairāku gadu garumā, tik naidīgi viņi bija noskaņoti viens pret otru. Tikai pirms gada aktrise spēra pirmos soļus pretī labākām attiecībām ar tēvu. Taču tas neattur abus no strīdēšanās. Kad Maikls norādījis meitai, ka daži draugi viņu slikti ietekmē, Lindseja apvainojusies un pateikusi: „Tagad tu mani sadusmoji – jo arī tu pats mani labi neietekmēju ļoti ilgu laiku.”

Jegoru un Lindseju aizvadītā gada vasarā iepazīstināja kopīgi paziņas. Viņa tēvs ir uzņēmējs multi miljonārs. Portālam TMZ kāds no pāra draugiem pastāstījis, ka aizvadītajā nedēļas nogalē krievu uzņēmēja dēls bildinājis populāro aktrisi.

Pēc kopīgi apmeklētā „Duran Duran” koncerta Jegors visu ģimeni vedis uz mājām savā jaunākā izlaiduma „Porsche Sports” automašīnā.

Lindsejas vecākiem ļoti patīk Jegors. Viņi uzskata, ka šis jaunais vīrietis labi ietekmē viņu meitu un spēs „atturēt Lindseju no jaunām nepatikšanām”.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press