foto: Juris Rozenbergs
Roberto gadumiju svinēs ar mammas cepumiem un šampanieti
TV raidījumu vadītājs un dziedātājs Roberto Meloni: „Novēlu visiem burbuļojoši priecīgu un veselīgu Jauno gadu!”
Slavenības
2017. gada 29. decembris, 08:00

Roberto gadumiju svinēs ar mammas cepumiem un šampanieti

Kasjauns.lv

Dziedātājs un TV šovmenis Roberto Meloni (40) gadumiju sagaidīs, vadot Jaungada sagaidīšanas balli Jūrmalā, tomēr domās būs ne tikai ar svinētājiem, bet arī ar savu Sardīnijā dzīvojošo ģimeni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Roberto Meloni atklāj, ka kopš bērnības gadumija viņam saistās ar mammas cepto jēra cepeti, kas uz lēnas uguns Vecgada dienā krāsnī likts jau sešos rītā, visu māju piepildīdams ar rozmarīna, timiāna un citu garšvielu reibinošo aromātu. „Un vēl mamma Vecgadā cepa savus īpašos cepumus, kas aizvien man šķiet garšīgākais našķis pasaulē. Tos, novembrī ciemojoties Sardīnijā, viņa man īpaši Vecgada vakaram iedeva līdzi. Saliku cepumus saldētavā, un tagad ņemšu laukā, lai, ēdot mammas cepumus, varētu sagaidīt Jauno gadu,” stāsta Roberto.

Arī šogad Jaungadu Roberto sagaidīs strādājot. Viņš vadīs gadumijas balli kādā viesnīcā Jūrmalā. „Tas ir lieliski, jo jūras tuvums man asociējas ar dzimto Sardīniju. Bet ar mammu, kā katru gadu, sazvanīšos vakarā pirms pasākuma,” teic Roberto. Viņš apņēmies nākamajā gadā vēl biežāk apciemot māmiņu, kura pagājušajā vasarā, kad aizsaulē devās mākslinieka tēvs, palika viena. „Tēta aiziešana ļoti ietekmēja manu dzīvi un saprašanu par būtisko. Lai gan ir jāstrādā, mums ir jāatrod, jāieplāno laiks arī sev tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem. Kaut arī Jaungada naktī atradīšos tālu prom no savējiem, domās būšu ar viņiem un vienu šampanieša glāzi noteikti izdzeršu, domājot par ģimeni – savu mammu un māsām,” saka Roberto Meloni.


Raksts tapis sadarbībā ar dzirkstošo vīnu Mionetto

foto: Juris Rozenbergs