Maikla Džeksona meita bučojas ar Marlona Brando mazmeitu. FOTO
Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa Ņujorkā pie mākslas muzeja uz lūpām bučo savas draudzenes. Viena no viņām ir filmas „Krusttēvs” zvaigznes Marlona Brando mazmeita Prūdensa Brando.
Slavenības
2016. gada 14. aprīlis, 17:37

Maikla Džeksona meita bučojas ar Marlona Brando mazmeitu. FOTO

Jauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa (18) manīta apmeklējam Ņujorku un bučojamies ar meitenēm, viena no kurām bija aktiera Marlona Brando mazmeita Prūdensa Brando.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Maikla Džeksona meita Parisa nesen apmeklējusi Ņujorku, kur atzīmējusi savu 18. dzimšanas dienu. Jauniete kopā ar draudzenēm lielpilsētā apmeklējusi Vitnijas amerikāņu mākslas muzeju. Tur uz kāpnēm Parisa manīta uz lūpām skūpstām divas meitenes, viena no kurām bija filmas „Krusttēvs” zvaigznes aktiera Marlona Brando mazmeita Prūdensa Brando.

Marlons Brando savulaik bijis labs popmūzikas karaļa Maikla Džeksona draugs. Arī Prūdensas tēvs Maiko Brando bijis draugos ar Džeksonu ģimeni. Viņš strādājis mūziķim piederošajā rančo „Neverland” kā viens no apsardzes darbiniekiem.

Dienu Ņujorkā Parisa ar draudzenēm noslēdza ar teātra apmeklējumu slavenajā Brodvejā. Viņas devās noskatīties izrādi „Finding Neverland”. Pēc slavenā mūzikla noskatīšanās Džeksona meita jutās ļoti saviļņota un viņas acīs bija asaras. Paziņas teic, ka izrāde meitenei ļoti  atgādinājusi par 2009. gadā pāragri mirušo tēvu. Roku rokā ar vienu no draudzenēm topošā dziedātāja Parisa Džeksone pametusi teātri Brodvejā.

Popmūzikas karalis dzīves laikā ļoti mīlēja stāstu par Pīteru Penu un ne reizi vien intervijās atzina, ka sirdī pats aizvien jūtoties kā Pīters Pens – bērns, kurš nekad neizaug. Visi labi zina to, kā Maikls savu rančo pārvērta atrakciju parkā un nosauca par „Neverland”. Viņš bieži uz savu atrakciju parku aicināja ciemos bērnus.

18 gadus vecās Parisas dzīvē ir jauna mīlestība. Viņa satiekas ar 26 gadus veco bundzinieku Maiklu Snodiju, kurš bija ieradies Ņujorkā kopā ar draudzeni. Ar savu pirmo mīlestību Česteru Kastelovu mis Džeksone attiecībās pārtrauca 2015. gada decembrī.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press