TV
2017. gada 27. decembris, 11:35

FOTOREPORTĀŽA: slavenības aizraujošā TV spēlē noskaidro visgudrāko

Kasjauns.lv

Latvijas Televīzijas spēles “Gudrs, vēl gudrāks” piecu gadu jubilejas zīmē skatītājiem piedāvās šīs aizraujošās spēles svētku speciālizlaidumu ar sabiedrībā populāru cilvēku piedalīšanos.

Gada noslēguma LTV raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" filmēšanas aizkulises

Gada noslēguma LTV raidījuma "Gudrs vēl gudrāks" filmēšanas aizkulises

gallery icon
188

Piecu gadu laikā 1152 dalībnieki stājušies pie “Gudrs, vēl gudrāks” pultīm, lai izaicinātu sevi, sacenstos ar citiem un priecētu visus Latvijas Televīzijas skatītājus. 29. decembrī Valters Frīdenbergs un Kaspars Ozoliņš uz jubilejas spēli aicināja savus draugus. Studijā klāt bija arī slavenību atbalstītāji no viņu skolām un skolotāji, kuri dalībniekiem no sirds juta līdzi.


Jubilejas spēles dalībnieki: LTV sporta žurnālists un raidījuma V.I.P. vadītājs  Uģis Joksts; Latvijas Nacionālās Operas un baleta solists Jānis Apeinis, grupas “Triānas parks” soliste Agnese Rakovska; Rīgas Vecās Svētās Ģertrūdes baznīcas mācītājs Krists Kalniņš; Radio SWH personība un grupas “Labvēlīgais tips” dalībnieks Andris Freidenfelds; Zviedrijas Karaliskās Tehniskās augstskolas un RTU doktorante Brigita Daļecka; Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainars Ančevskis; TTT Rīga basketboliste Gunta Baško-Melnbārde; “Radio 5” dīdžejs -  Artis Volfs; deju studijas “Dzirnas” vadītājs un horeogrāfs Agris Daņiļevičs; LTV “Rīta Panorāmas” vadītāja, LTV žurnāliste Linda Krūmiņa un komponists, grupas “Putnu Balle” dalībnieks Kārlis Būmeisters.


Nebijušas emocijas, spēles patrona, Latvijas Republikas Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa apsveikums un jautājums, smiekli un mūzika – tas viss gaida jūs 29.decembrī plkst.19.05 LTV1, ja būsiet ar mums kopā spēles “Gudrs, vēl gudrāks” piecu gadu jubilejas raidījumā.