"Troņa spēļu" mazais aktieris Pīters Dinkledžs parāda sievu. FOTO
Lai gan seriāla „Troņu spēles” aktieris Pīters Dinkledžs un teātra režisore Ērika Šmita ir precējušies jau 11 gadus, abi aizvien izskatās kā tikko iemīlējušies. Pāris nesen kopīgi apmeklējis seriāla 6. sezonas pirmizrādes vakaru Holivudā.
Slavenības
2016. gada 15. aprīlis, 07:37

"Troņa spēļu" mazais aktieris Pīters Dinkledžs parāda sievu. FOTO

Jauns.lv

Fanu iemīļotais 1.35 m garais aktieris Pīters Dinkledžs (46) seriāla „Troņa spēles” 6. sezonas pirmizrādes vakaru Holivudā apmeklēja kopā ar sievu Ēriku Šmitu.

Pīters Dinkledžs ar sievu teātra režisori Ēriku uz „sarkanā paklāja” atstāja ļoti mīloša pāra iespaidu. Abi ar sirsnību un neizmērojamu mīlestību uzlūkoja viens otru un pozēja fotogrāfiem. Dinkledžs pirmizrādes vakaram bija izvēlējies tumši zilu uzvalku un melnu kreklu ar kaklasaiti. Viņa kundze bija izraudzījusies sudrabotu klasiska piegriezuma kleitu bez piedurknēm, kam pieskaņojusi melnus ādas zābaciņus. Modes pētnieki zina teikt, ka Ērikas Šmitas spožā kleita ir no modes nama „Maison Margiela” kolekcijas un veikalos nopērkama par 1140 eiro. Kritiķi arīdzan atzinīgi novērtējuši Dinkledža kundzes koptēlu, norādot, ka šī kleita varētu būt pārlieku spoža, taču melnie smagnējie puszābaciņi koptēlu padarījuši „roķīgāku”.

Pīters un Ērika pērn atzīmēja savu desmito kāzu gadadienu. Pāris apprecējās 2005. gadā, bet savu pirmo atvasi pasaulē sagaidīja 2011. gadā. Lai gan 46 gadus vecais aktieris ir tikai nedaudz garāks par savu piecus gadus veco meitu Zeligu, viņš ir rūpīgs tētis tāpat kā simtiem un tūkstošiem tēvu visā pasaulē. Mazais augums reizēm ir pat prioritāte, it sevišķi rotaļājoties ar meitu. Kamēr citi tēvi spēļu laukumā tikai pieskata savas atvases, Dinkledžs ir gatavs draiskoties kopā ar bērnu un par šļūkt pa slīdkalniņu kopā ar meitu!

Intervijās taujāts, kā aktieris sadzīvo ar savu augumu, viņš atzinis: „Kad biju jaunāks, es par to ļoti pārdzīvoju. Pusaudža gados es biju sarūgtināts un dusmīgs, un „uzcēlu” sienu [lai citi nevarētu ievainot]. Taču ar gadiem tu saproti, ka nepieciešama ir tikai humora deva. Tu labi zini, ka tā nav tava problēma. Tā ir viņu problēma.”

Dinkledžs kopš 16 gadu vecuma ir veģetārietis.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press