foto: Publicitātes
Šova dēļ Adrianai Miglānei tikai tagad sākas mācību gads
Kamēr klasasbiedri atpūtīsies, Adriana Miglāne brīvlaikā pamatīgi mācīsies.
Slavenības
2017. gada 17. decembris, 12:56

Šova dēļ Adrianai Miglānei tikai tagad sākas mācību gads

Kasjauns.lv

Kamēr skolēni svētkos atpūtīsies, šova „X faktors” trešās vietas ieguvēja, vidusskolniece Adriana Miglāne (17) cītīgi mācīsies, lai līdz februārim beigtu pirmo semestri.

TV šova "X faktors" blondā dalībniece Adriana Miglāne

TV šova "X faktors" blondā dalībniece Adriana Miglāne.

gallery icon
13

„Kopš sākās šovs, neesmu skolā bijusi ne dienas,” žurnālam „Kas Jauns” pēc šova „X faktors” noslēguma atzinās jaunākā fināliste Adriana Miglāne, rēķinot, ka tie ir divi mēneši. Svētdien vēlu vakarā izskanējušā šova fināla dēļ viņa uz skolu aizgāja tikai otrdienā. Meitene mācās Bauskas Valsts ģimnāzijas 11. klasē, un tas nozīmē, ka viņas klasesbiedri drīzumā saņems pirmā semestra sekmju izrakstu, kamēr Adriana piepūstiem vaigiem mācīsies, lai iedzītu nokavēto.


„Esmu ļoti pateicīga saviem skolotājiem, kas man atļāva pirmo semestri nokārtot līdz februāra sākumam. Sapratne un pretimnākšana no skolas puses bijusi ļoti liela, un, neraugoties uz ilgo prombūtni, skolā mani sagaidīja ar labiem vārdiem un sirsnību,” atklāj Adriana. Viņa teic, ka ar mācību vielu nevajadzētu būt problēmām, jo ir ļoti apzinīga skolniece, kas allaž cītīgi mācījusies. „Vienkārši šovā bija tāda slodze, ka knapi paspēju sagatavoties koncertiem, nekam citam neatlika laika,” atzina jaunā dziedātāja.