foto: Facebook.com
Beidzot zināms, kā šova “X Faktors” uzvarētājs Arturs Gruzdiņš tērēs balvu
Arturam Gruzdiņam ne tikai bārda ir kā nopietnam vīram, bet arī nodomi attiecībās – viņš jau četrus gadus ir kopā ar Elzu, kuru kādu laiku sauc par savu līgavu.
TV
2017. gada 16. decembris, 10:39

Beidzot zināms, kā šova “X Faktors” uzvarētājs Arturs Gruzdiņš tērēs balvu

Kasjauns.lv

Uzvarot šova “X Faktors”, 24 gadus vecais dziedātājs Arturs Gruzdiņš ne tikai ieguva līgumu ar ierakstu kompāniju “Sony Music”, bet arī kļuva par 11 600 eiro bagātāks. Žurnāls “Kas Jauns” noskaidrojis, kur viņš izlietos šo naudu?

TV šova "X faktors" pusfināls

TV šova "X faktors" pusfināls.

gallery icon
144

Bārdainais rūjienietis Arturs Gruzdiņš šovā kļuva par absolūtu skatītāju favorītu: viņš vienīgais ik nedēļu ieguva skatītāju balvu 200 eiro, kā arī galveno balvu – 10 000 eiro. Arturam jau divus gadus ir sava smagā roka grupa “Refleksija”, tāpēc naudu noteikti izmantos tās attīstībā. Nu, kad iegūta arī galvenā balva, puisis pieļauj, ka beidzot varētu apprecēties. „Par naudas izmantošanu vēl neesmu domājis. Ir šādas tādas tehniskās lietas, kas jāsagādā uzstāšanās vajadzībām. Varbūt arī kāzām kas paliks...” pēc uzvaras teic Gruzdiņš.

foto: Publicitātes foto
Šova "X Faktors" maratons galā, tajā triumfējot Arturam Gruzdiņam. Pārgurums acīs nav noslēpjams, bet sirds gavilē!


Arturs jau četrus gadus ir aizņemts puisis – viņa draudzene Elza Cīrule ir topošā ārste, kas strādā Valmieras slimnīcā. Tieši pateicoties viņai, Arturam ir arī biezā bārda, kas vizuāli dziedātāju dara krietni vecāku. „Kad pagājušā gada 1. septembrī bārdu nodzinu, draudzene tūlīt pateica, ka viņai labāk patīk, ja ir bārda. Kopš tās dienas atkal audzēju,” atklāj dziedātājs.
Lai arī intervijās Arturs draudzeni sauc par savu līgavu, kāzu datums vēl neesot nolikts. Šova finālā puisi atbalstīja ģimene – māsa, brālis, vecāki –, radi, draugi un bijušie kolēģi no Reģionālās televīzijas, taču uzvarētāja līgavu ne skatītāju zālē, ne pēc tam šova ballītē nemanīja. Izrādās, jauniešiem fināla nedēļu krietni pabojājušas veselības problēmas. Trīs dienas Arturs cīnījies ar 39 grādu temperatūru, kas pamatīgi sarežģīja gatavošanos finālam, un apslimusi arī draudzene. „Rudens un ziemas laiks bija saslimdinājis mūs abus, un Elzai nācās palikt mājās veseļoties,” skaidro Gruzdiņš. „Pirmdiena pēc šova bija ļoti jauka, varētu pat teikt, gaisīga. Varēju beidzot bez steigas aizbraukt pie vecākiem. Bija arī veselības problēmas, bet ar tām lēnām tieku galā,” piebilst uzvarētājs.

Muzikālā šova "X faktors" pirmās sezonas noslēguma ballīte

Muzikālā šova "X faktors" pirmās sezonas noslēguma ballīte.

gallery icon
76